galawesh

Frågor

Ibland undrar jag vilka ni är som läser min blogg, och det är super kul när ni ställer frågor, ibland blir jag nästan rädd för vad ni frågar. Jag har ett mål i livet och jag vet hur jag ska ta mig dit. Det kommer kanske inte vara med hjälp av bloggen men ni vet hur internet är. Det är så farligt att man inte vet om det tills en random skickar massa bilder på en som man inte sett förut. Folk är bra på att snoka och jag är riktigt försiktig om mitt namn och vem jag är. Men here we go.


Har du en favorit foundation, isåfall vilken?
Ja det har jag och det är ju såklart Elfs men jag har börjat använda den på burk istället, älskar den.

Raggar du mycket killar på krogen? Du brukar vara ute ofta
Jag vet inte vad som förknippas krogen med för er? För mig är det inte att gå ut och ragga utan mer ha kul. Jag är verkligen inte den som skulle stå och strula i ett hörn eller något liknande, jag är endast där för att ha kul och att umgås med mina vänner är faktiskt bland det bästa jag vet.

Gillar du svåra killar? Om inte varför??
Nej det är inte min typ av killar, sorry. Jag gillar när killar visar intresse än att leka dryg och cool, de stadiet har jag kommit över faktiskt. Det är dumt att leka svår om man är intresserad av någon.

Varför skriver du inte om din familj typ? :)
För det här är min blogg och känner jag för det så gör jag det. :)

Har du planer på att byta bloggportal? Gillar inte Nattstad.
Haha nej inte jag heller men jag trivs bra här, anledningen är enkel: jag gillar när allting är lätt och orkar inte krångla med massa koder osv, sen tjänar jag bra pengar här så det är också en av anledningarna till varför jag har stannat kvar.

Vart har du köpt din jacka? Älskar din blogg!!!
Den är ifrån Zara! Tack vad snällt :))

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas