galawesh

Hårstilarna som får dig att se yngre ut

Vissa frisyrer kan få dig att se flera år äldre, eller yngre, ut. Här är hårknepen som ger dig en ungdomlig look.

Använd måttligt med hårspray
För mycket spray, mousse och andra stylingprodukter kan tynga ner ditt hår och göra det stelt och orörligt, så att det påminner om en peruk. Håret får ett yngre utseende om följer dina rörelser naturligt.

Undvik strama uppsättningar
Hårt bakåtkammade uppsättningar och strama inbakade flätor kan få dig att se ut som en gammaldags lärarinna. För att skapa en ungdomligare look kan du göra uppsättningen lite lösare, tupera håret något på hjässan eller dra ut ett par hårslingor som får rama in ansiktet. Testa även en sidofläta, som får falla fram över axeln.

Lägg i slingor
Helt enfärgade hår ser äldre ut än frisyrer med lite färgskiftningar i. Liva upp håret med några ljusare slingor i längderna.

Satsa på en ojämn lugg
Att klippa lugg har ofta en föryngrande effekt på utseendet, men var försiktig med alltför prydliga och raka luggar om du vill ge frisyren en ungdomlig touch. Satsa istället på en lite ojämnt klipp lugg, som ger ent mer lekfull och mindre strikt look.

Addera lockar
Mittbena och platt, spikrakt hår får dig att se betydligt äldre ut än om du stylar lockar eller vågor i håret. Krama i lite mousse och dra fingrarna genom håret för en lösare, ledigare stil.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas