galawesh

Läppförstoring

På lördag har jag bokat tid för att fylla läpparna. Varför jag väljer att göra det här är för det första, mina läppar är otrolig små. Det andra, jag har mått dåligt över min näsa innan men det har jag försökt komma över, men jag känner att jag inte kommer ha några komplex över min näsa när mina läppar ser lite större ut. Tredje: jag skulle nog passa i liiiite större läppar. Fjärde och sista: det är snyggt!!!! Så nu har ni fått 4 anledningar till detta.


Jag kommer göra det på en klinik i Stockholm. Jag har läst mycket om Stylage och kommer därför använda mig av det. Kommer förmodligen lägga i 0,8 ml sedan spara resten för eventuella korrigeringar om det går. Känner att jag inte vill komma med så stora läppar direkt, skulle kunna tänka mig att fylla på!


Stylage ska vara bättre än de flesta fillers och håller 9-12 månader. Man får inga blåmärken eller överdrivet svullna läppar av det. Och det är många som har rekommenderat det för mig och ett plus är att det är den billigaste varianten. :) för mig kommer Stylage M kosta 1900. Mer vet inte jag så jag är jätte taggad tills jag ska göra det, nervös också haha. Men jag tror det kommer bli bra!


Före och efter på paow

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas