galawesh

Så känslosamt.

Måste dela med mig av detta. Jag kommer börja gråta snart, så känslig som jag är. Imorse när jag läste min mejl så fick jag ett underbart fint brev från en av mina läraren. Inte nog med att dom har berömt mig OTROLIGT mycket den senaste tiden så kände jag mig verkligen bra. För en gångs skull. Jag har alltid drömt om att få göra flera saker samtidigt, när jag var på g att starta ett helt eget företag i ettan, skissade smycken, åk fram och tillbaka till Kina för att göra inköp, var med i tidningen, fick prov jobba och allt annat som jag inte orkar rabbla upp. Allt jag har gjort hittills har jag gjort själv, ingen har stått på min sida, av mina 3 år i gymnasiet har jag verkligen blivit en stark och självständig person. Det är ärligt talat inte många av mina vänner som ens bryr sig, eller min familj, alla är väl upptagna med sitt men jag vet att jag klarar mig så bra själv för det jag har gjort hittills, har inte många gjort och jag kommer komma längre med mina planer. Det är inte omöjligt att göra det själv, ingen är ändå glad för din skull men DU kan vara glad för deras skull för att visa att du är en bra människa. Det värsta jag vet är avundsjuka människor som är "glada" för ens framgång, det här är till er: dra åt helvete!


Jag kommer fortsätta som jag gör, så alla ni som stör er på detta kommer en vacker dag bli inspirerade av mig, det skulle kännas skönt!

Den enda människan som har hängt med mig är faktiskt Anthony. Han har varit med mig sen jag har startat den här "resan" och om någon så är det bara han som vet vilka upp och ned gångar jag har haft. Han är den enda som faktiskt är min riktiga vän och har stöttat mig sen dag ett. Han har gjort så jag orkat med allt och hjälpt mig att nå mina drömmar. Så tacksam. Tack för allt och det här inlägget är till alla er som har stöttat mig, min familj OCH mina äkta vänner. <3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas