galawesh

31 oktober

Har sovit i princip hela dagen haha. Jag vaknade upp hos min nya vän Ida, som gjorde värsta frukosten och allt! Så gott efter all dricka jag stoppade i mig igår haha. Vi tog massa shottar precis 30 min innan vi skulle gå haha det var faktiskt en as bra kväll! När klockan var 12 trodde jag vi skulle dra men då hade bara allt börjat hehe. Och så var Contiez där!

Jaa så idag är jag trött som ni förstår. Så därför lägger jag upp en gammal bild hehe.

Shoes
Äntligen är dom mina! Sååå glad. Hade på mig dem igår för första gången och dom var så sköna. Nu blir det fler utgångar med dom hihi. Love

30 oktober

Hellooo! Är sååå trött, ville egentligen inte ens vakna upp över huvudtaget haha okej så illa är det inte.... Men det blev en lång natt igår. Somnade kl 3 ungefär så nu kanske ni fattar varför jag inte orkade gå upp imorse.

Igår körde jag även bil. Hehe har äntligen tagit tag i detta så nu kan jag faktiskt köra bil, vilket jag aldrig trodde skulle hända! Jag ordnade ihop ett möte också helt själv inför en grej jag ska göra fram till våren (jag har faktiskt ett roligt jobb).

Nu ska jag gå iväg, sminkad och klar! :)

Signalerna på ohälsosamt hår

Det är inte alltid enkelt att hålla håret på topp. Men vad innebär egentligen problemen du har? Här nedan kan du läsa om hur du ska göra!

Torrt och grovt
Du har brist på fukt och har fått för mycket exponering av sol eller klos. Detta orskar torrt hår. Den enklaste lösningen är att undvik att utsätt dig för detta och tvätta håret ordentligt.

Livlöst.
Det är extra viktigt att tvätta håret om det ser livlöst ut. Det är inte friskt och du måste hjälpa inifrån genom att äta vitaminer.

Skört
Håret är starkt men går ditt hår sönder så måste du dränka håret i inpackning och andra behandlingar för att reparera det på stört.

Knutar
Det är kan uppstå när du inte kammar håret tillräckligt ofta eller tillräckligt noga. Visserligen går det att få bort knutarna, men när de sitter så pass hårt att du måste klippa bort det: tänk om.

Kluvna toppar
Det uppstår när du inte har klippt dig på ett tag, som också är väldigt viktigt. För vi vill ju inte att håret ska gå av! Ju längre tid det går, desto värre blir det. Besök din frisör regelbundet, även om du vill ha längre hår så vet frisören hur det ska klippas!

Mjäll
För lite sömn, näringsfattig kost och torr hårbotten kan leda till att du får mjäll. Om detta händer dig kan det vara dags att bya livsstil.

halloween makeup

Sminkade Hechis till en halloween fest han ska på. Förra året så fick jag göra jokern och det vart sjukt bra! Nu skulle det vara lite värre, det såg faktiskt hemskt ut irl. Och mycket bättre när man stod långt ifrån. Hade han haft på sig en annan tröja som han är mindre rädd om så hade jag fortsatt att dölja neråt och mer blod men nu fick det bli såhär! :D29 oktober

Godmorgon! Vakade upp i min säng idag vilket är så himla skööönt. När jag vet att jag ska vara borta några dagar så brukar jag alltid byta sängkläder och städa mitt rum innan, för sen när jag kommer hem duschar jag och har ett städat rum. Bästa känslan. Ligger i min säng just nu och gör ingenting. Har precis gjort frukost, haha bra frukost va! :)

Idag kommer Hecha till mig vi ska hänga och sen ska jag sminka han till en Halloween fest. Det ska bli kul. Tycker om att umgås med han för han är en sån glädjespridare! Senare ikväll ska jag hänga med några andra vänner också, saknar min naser också. <3


VIP bio

Dagarna har gått så himla fort, igår var jag på bio. Vi satt på dom bästaste platserna i salongen. Kollade på Don Jon som var riktigt bra! Anthony var med i reklamen som kommer på bio också. ;) men Typiskt mig att gilla sådana filmer haha. Den skulle jag rekommendera iallafall, dock om man är yngre än 12 så nej då den innehåller lite speciella scener. :)

Har annars haft en mysig helg, jag behövde det. Skönt att komma bort lite ibland. Jag har ju lov nu så ska inte till skolan på hela veckan!

Nu är jag påväg hem till lilla Hallsberg. Blir förhoppningsvis upphämtad på stationen då någon idiot har snott min cykel igen!!!!!!!! Blir så himla arg för det är inte första eller andra gången. Ni kan få låna den men ställ tillbaka den om det ska vara så.........
SilverMin nya fina klocka som jag fått av världens bästa. Har en annan silvrig klocka och har haft den i 4 år typ så den här fina kom rätt då den andra ser lite sliten ut hehe. Älskar den!

Skräckmusikal

Trevlig dag i Stockholm igår. Vi kom fram runt 12 gick på stan(vilse också) sedan gick vi på rundvandring inne på Dramaten och fick se massor. Även Ove Sundberg hähä. Efter det gick vi på stan igen och shoppade lite. Sedan var det dags för skräckmusikal efter att vi letat efter lokalen i 30 minuter. Jag hatar skräck ingen har missat det men det var inte så läskigt hehe. Man fick inte ta bilder där inne så har inga bilder därifrån.
proposal

Alltsååå nu vill jag bara dö. Igen. Såg precis en video på när Kanye friade till Kim.. Rös i hela kroppen och ryser fortfarande. :) SÅ himla fint... Och hur fin är inte hon? Hon ser yngre ut med hennes nya look. :)