galawesh

Signalerna på ohälsosamt hår

Det är inte alltid enkelt att hålla håret på topp. Men vad innebär egentligen problemen du har? Här nedan kan du läsa om hur du ska göra!

Torrt och grovt
Du har brist på fukt och har fått för mycket exponering av sol eller klos. Detta orskar torrt hår. Den enklaste lösningen är att undvik att utsätt dig för detta och tvätta håret ordentligt.

Livlöst.
Det är extra viktigt att tvätta håret om det ser livlöst ut. Det är inte friskt och du måste hjälpa inifrån genom att äta vitaminer.

Skört
Håret är starkt men går ditt hår sönder så måste du dränka håret i inpackning och andra behandlingar för att reparera det på stört.

Knutar
Det är kan uppstå när du inte kammar håret tillräckligt ofta eller tillräckligt noga. Visserligen går det att få bort knutarna, men när de sitter så pass hårt att du måste klippa bort det: tänk om.

Kluvna toppar
Det uppstår när du inte har klippt dig på ett tag, som också är väldigt viktigt. För vi vill ju inte att håret ska gå av! Ju längre tid det går, desto värre blir det. Besök din frisör regelbundet, även om du vill ha längre hår så vet frisören hur det ska klippas!

Mjäll
För lite sömn, näringsfattig kost och torr hårbotten kan leda till att du får mjäll. Om detta händer dig kan det vara dags att bya livsstil.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas