galawesh

Lovely shoes

Mina skor ligger överallt i mitt rum, så det var dags att göra något för annars hade jag tänkt sälja alla jag inte använder. Köpte en likadan hylla, så nu står dom fint där istället hehe. :) jag har fortfarande skor i garderoben så jag tänkte sälja några framöver när jag har tid!23 oktober

Godmorgon! Jag börjar sent idag, runt 12. Så skönt att ha en sån dag för man får sovmorgon och så hinner man med så mycket. Igår kväll så kom vi hem ganska sent men de var trevligt. Idag är jag egentligen ledsen och sårad men jag kommer skaka av mig allt det där sen. Nu har jag alldeles för mycket att tänka på så lika bra att jag gör mig i ordning. :)

miss my hair color

Något som jag har tröttnat på är min hårfärg.. Jag färgar det mörkt och får utväxt efter en månad så jag måste färga varje månad typ. Jag är sugen på att lägga i en ljusare färg i halva håret, och ha en mörkare i botten och så ska det tonas in. Vill nog ha samma färg som jag hade förra sommaren. Nu ser det ju fräscht ut, men då var jag trött på mitt hår, kommer ihåg att det var så himla ovant att se mig i brunt hår efter 1 år så där ljust.

Lite blandade bilder jag hittade på Photobooth! :)

22 oktober

Har varit hemma idag och fått väldigt mycket gjort. Har städat mitt rum, fått upp en ny hylla och rensat bland mina smycken. Så nu är det fräsch i hela rummet hehe. Nu är jag ute och äter på stan och ska åka hem alldeles strax! :)


Nelly super sale
Hittade lite fint på nellys rea! Är faktiskt inte i behov av något förutom ett par snygga fest klackar! Som sitter skönt och som man inte får ont i fötterna av... Har ju ett par jag älskar men dom är öppna och det börjar bli kallt nu så de blir att svisha om! ;)

Tänker du på vilka nagelkedjor du stöttar?

Nagelbranschen växer, det är väldigt populärt, fler och fler utbildar sig. Alla gör inte det lagligt heller och nu har det börjat uppmärksammas, många nagelkedjor från andra länder fuskar kan man väl säga. Dom fixar arbetstillstånd för folk som kommer ifrån vietnam, dom får betala 22 000 dollar(140 000 svenska kr) endast för arbetstillståndet sedan får dom 1000 dollar i månaden (6500 svenska kr) för att jobba 60h/vecka.

Jag är under utbildning och tar betalat för mitt material, jag har valt att inte göra så mycket naglar för jag vill ha mer kunskap. Men tänk på när ni går till en RIKTIG salong, betalar 300 kr för ett set naglar, tror ni dom pengarna kan täcka deras hyra, moms, utgifter, material osv? Det är ju självklart att dom inte tar ut någon riktig lön. Jag är med i en grupp där dom diskuterar sånt här och nu har jag faktiskt tänkt om. Jag stöttar inte någon nagelsalong som inte behandlar sina anställda bra, inte betalar rätt osv.

Jag kommer ju också komma hit någonstans, då jag förhoppningsvis startar eget eller något liknande. Jag kan ju inte direkt leva på 300/per kund om pengarna ska täcka alla andra utgifter. Jag lär ju ha fler jobb vid sidan av isåfall. Man ska göra rätt och det är de jag stöttar. :)

Här kan ni lyssna och läsa när SR har tagit upp detta!


continuing moving forwardDet har varit en jobbig dag. Jag har inte fått den sömnen jag behöver och har varit trött och ledsen. Men nu har jag bestämt mig för att vara glad och inte tänka så mycket. Jag har haft ont i magen hela dagen också, så jag somnade när jag kom hem från skolan och är trött nu också. Jag har pluggat lite, 35 frågor av 54 frågor kan jag till mitt nagelprov på fredag haha. Ligger efter i planeringen så ska ta igen lite imorgon, är hemma från skolan imorgon då jag ska på ett möte och jag har faktiskt ingen motiviation...

Väntar på ett telefonsamtal, sen ska jag plugga lite mer och sova!

Brun utan sol favoriter


Det är dags känner jag haha. Jag använder såklart Aco's brun utan sol som jag gjort nästan 2 år nu. L300 till ansiktet, dock gillar inte jag den längre så ska hitta en ny men den här gången får det bli den. :)

Thoughts


Har precis fixat klart mig och tänkte åka iväg nu.. Har jobbat lite här hemma med att lägga ordrar osv, sen pluggat och nu ska jag träffa en vän och bara ha kul. Ibland glömmer man bort vissa människor som egentligen betyder en hel del, när man har mycket att göra lämnar man vissa saker utanför, vilket inte är bra. Nu ska jag fylla mitt liv med bra moments, startar väl idag då. Haha! Pusss

17 oktober

Hej!! Har haft det stressigt dom senaste dagarna så har inte hunnit skriva något här. Många av er kanske inte vet men det känns som om jag gör tusen saker.. I helgen ska jag jobba som vimmel fotograf, har 54 nagel frågor till nästa vecka som jag ska kunna utan till. Material till skönhetspodden måste skrivas och spelas in imorgon. Mitt på allt det här så ska jag plugga körkort och jobba med mitt 3dje jobb och försöka hålla igång där med. Så nu förstår ni varför jag kanske inte hinner sätta mig ner och blogga. :) idag så är det tänkt iallafall att vi ska ta reportage och text sen ska jag lämna några produkter till min chef. Missade skolan idag för att jag var tvungen att få ihop allt.. Nu vart det rörigt, ska inte skriva mer hehe. Ha en bra dag! :)