galawesh

FRÃ…GOR

Det har rullat in en hel del frågor här, så jag tänkte ta och svara på några av dem i ett inlägg. Jag själv tycker det är lättare att hålla koll när man har frågat någon för det är inte ofta man kommer ihåg vilket inlägg man kommenterat.

Gjorde inte du läppförstoring? varför ifrågesätta något som du själv har gjort? är det dags för dubbelmoral?Jo det har jag men det är skillnad på implantat och injektion. Absolut inte, inte dubbelmoral någonstans och jag skulle aldrig få för mig att lägga in implantat i rumpan och har inget emot dom som gör det. :)

Vart kommer klänningarna ifrån? Klänningarna är ifrån Club L

vart är dem ifrån och hur mycket låg dem på? :) svara snabbt snälla Från Club L, dom kostade 69 kr styck!

Har du några tatueringar? Nej men jag vill så gärna tatuera mig, jag vet vad men inte VART... Jag var inne på axeln men kände att jag en vacker dag ska gifta mig och vill inte att den ska vara synlig, det är typ såna tankar jag har. Ska man säga emot dom tankarna???? Så fort jag har bestämt mig vart så kommer jag att göra den.

Hur mycket pengar slösar du på smink o kläder? fin blogg btw! Hm.. jag vet inte riktigt, det är olika. Mars månad har jag shoppat för över 3000 kr då jag la undan lite av min lön och när lönen kom i mars hade jag inte mycket kvar av det jag la till shopping. Men jag köpte faktiskt ett par Jeffrey Campbell så jag är heeeel nöjd! tack snäll du är!! :)

Hur mår du idag ? ::D:D Jag mår super faktiskt! Tack för att du frågar :DKommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas