galawesh

Frågor och svar

Har fått många kommentarer som jag inte svarat på, jag är så dålig på sånt. Men kör alla i samma inlägg så missar ni inget. :)

Åh du är en sån förebild!! Jag är precis som du kurd men har dock lite strängare föräldrar, men shit va underbart att se att en kurd kan stå för att den faktiskt lever i Sverige. Skit i alla som snackar, de är bara avundsjuka:) kram!

Super tack!!!! Det glädjer mig att du skriver det här. Stor kram :)

Är det din kille?

Nej det är inte min kille, ser att det är många kommentarer om just oss. Vi flyttar till två helt olika länder i oktober, han ska följa sin dröm och jag min. Men trots det så är allting så bra mellan oss så jag vill inte släppa detta. Så inte riktigt än.

Har du körkort

Nej faktiskt inte.. Och det är nåt jag skulle vilja ta tag i helst nu. Jag övnings körde ett bra tag innan sommaren men har inte börjat läsa något så jag kanske börjar med det när jag är iväg och reser så är jag förberedd iallafall. Det är lite surt eftersom att ha körkort är sån plus i kanten på nästan alla jobb, speciellt om jag ska söka au pair, så ni som är över 16, börja direkt!

Vad jobbar han med?

Antar att du syftar på S? Han är restaurang chef/bröllops ansvarig och assisterande hotell chef. Det är även det hotellet jag jobbar på. :)

Kan du inte börja göra skönhetsinlägg igen?:)

Jooo jag vill så gärna men tiden finns inte! Saken är att när jag gick i skolan fanns det så mycket dö tid som jag la åt bloggen, nu gör jag ju nåt helt annat än att sitta vid datorn och skriva inlägg. Min tjänst som skönhets skribent på Örebroguiden gjorde det lättare för mig att skriva massa inlägg också. Men jag ska försöka göra så många jag hinner med. :) jag tycker ju det här med skönhet och mode är as kul. Men att jobba med nåt helt annat för tillfället tar all energi.

Hur fick du jobbet i Norge?
Eftersom S är chef så tog han mig hit första gången i maj, sedan åkte jag till USA och efter det behövde jag tjäna lite extra cash, fick jobba på alla bröllop som sker i syrianska lokalen men då kom vi fram till att jag skulle tjäna tre gånger mer i Norge så då anställde han mig. :)
Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas