galawesh

When you thinking of Someone that makes you happy

Trots att jag går igenom en svår period, både fysiskt och psykiskt så blir jag fylld av glädje. Glädje över att känna hur fina människor jag har runt om mig. Som tar upp mig för varje dag som går. Jag önskar inte mig mycket i livet, men det enda jag önskar mest är att mina nära ska vara lyckliga.
När jag fyller år och folk frågar vad jag önskar mig brukar jag alltid säga att alla är lyckliga. För det är vad vi förtjänar.

Jag har packat min resväska för 2 månader, när jag är tillbaka i Sverige nästa gång packar jag om den för 5 månader(eller vem vet hur långt framåt) och när jag går igenom min kamerarulle och ser alla bilder som gör mig så glad vill jag bara slänga allt jag har i väskan.

Jag känner mig inte redo till att lämna dom här människorna, det gör jag inte ärligt talat. Men jag måste göra det här. Jag vill och önskar att jag kunde ta med mig varenda en, eller åtminstone en liten bit av dem för att aldrig sakna dem. Jag har tänkt mycket på hur det skulle kännas om man samlade alla människor man älskar på samma plats, hur mycket energi skulle man inte få då?

Även fast jag kommer vara 15 timmar ifrån dom så kommer jag alltid ha en speciell plats för dessa människor, ni lyfter mig! Jag tycker om er så mycket och jag vill aldrig släppa er. This one is for you.Finns så många fler jag vill ta med här men jag måste skylla på att jag faktiskt har rensat min mobil. Ni är bäst även om ni inte har en bild här. Kram<3

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas