galawesh

December 1 år sen

Det jag älskar med min blogg är att jag alltid kan se tillbaka på alla fantastiska minnen. December 2013 var den bästa månaden, helt klart. Allt gick så väl i kärleksväg, vänner och familj. Jag och min fd bästavän hängde varje dag och vi var ute och festade minst 2 gånger i veckan. Vi gick på events, vi hängde med våra gemensamma vänner och vi hade så jäääkla kul. Jag kommer ihåg att det var en lite jobbig period eftersom jag inte fick ihop allt. Jag hade börjat jobba på tidingen, på helgerna festade jag eller så gick jag och Frida ut och jobbade. Vi fick bland annat fota Dani M, paradise deltagare osv. Det var så mycket och det var många dagar vi inte fick mycket sömn alls haha. 

O helga natt! Lite spontant, jag hade inte varit hemma på flera dagar smsar Frida och ville så gärna gå på O helga natt haha, sagt och gjort så vi gjorde det. Vi stod där och frös ihjäl och svängde med låtarna. 


Jag och Aladdin. Vi var ju som sagt vimmelfotografer, antingen så hamnade vi på bild eller så fotade vi andra.. The life of Frida och Galawesh! Jag och mina kollegor på Örebroguiden gick och bowlade och hade det trevligt. Hade inte bowlat på flera år men vann. ;) 


Firade det nya året med den här fina klänningen! Bästa dagarna. Förfest i studion, vi åkte limousine, dansade till Continez och hade allmänt kul! Första tidningen kom utFörsta bilden med mina nya läppar Jag och Frida hängde med min moster och hennes vänner till Kim. Kvällen slutade på Mc och vi blev förföljda av importer.. Första advent firades med min familj. Vi alla hade samlats hos min moster(så ledsen att jag inte var med det här året. :( 
Några dagar efter blev jag sjuk och tyckte lite synd om mig själv. Ja december var mer än så men det här är verkligen dagar jag saknar. Förvånas en aning om hur ens livsstil förändras. Jag saknar iallafall mina gamla vänner, tyvärr så var det mycket snack som förstörde alla mina relationer till mina vänner, nästan. Det är och var ganska tråkigt. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas