galawesh

MysHaft en mys dag med min familj. Nu är jag hemma för att ladda om för jobb ikväll. Har gått runt med världens huvudvärk idag så vill egentligen bara sova men if u sleep you might miss the opportunity to be successful! Så nu ska jag stänga av mobil och dator så min huvudvärk förhoppningsvis försvinner.

28 februariSista februari idag, den här månaden har verkligen flugit iväg känns som om det nya året började precis haha. I mars har jag mycket att göra. Har 2 Stockholms resor inbokade och sen fyller ju även min mamma år, sen är det skola och jobb som vanligt. Lääängtar så mycket till nästa helg så den här helgen ska jag bara ta det lugnt och inte göra nåt speciellt. Jobbar dock inatt! Nu ska jag till kontoret en timme innan jag ska luncha med en vän. Vi ska äta kebab!!!! Lol

Smink favoriter

Jag har tagit fram rouget från YSL och jag ääälskar den. Perfekt konsistent och färg. Min nya mascara Rocket Volume är nya favoriten. Jag gillar inte Maybelline men jag testade en annan mascara från det märket och den var super så var tvungen att testa den här med.

Den här har jag redan skrivit om när jag köpte det första gången, om ni gillar Elfs flawless finish foundation så kommer ni ÄLSKA den här. Alltså finner inte ord för hur bra den är, skulle kunna använda den livet ut men jag gillar att variera haha så går nog ej. Iallafall, prisvärd foundation!!


Paket

Igår kom det ett stort paket, blev lite förvånad haha tänkte men jag har ju inte beställt nåt???? Fast jo det har du G med fisk minne! Kan ni gissa vad det var i paketet? :D

COUNTING DOWN..Fick gå upp tidigare än vad jag hade räknat med idag.. Jag drömde om något hemskt i natt vilket alltid resulterar i att jag går upp 100 gånger för att se om drömmen är sann och då är jag döds trött dagen efter.. Den här drömmen har jag redan drömt om och det är sjukt, för alltså det var i princip samma dröm. Och nu när jag kollar vad det menas, alltså när man drömmer om samma sak igen, så är det helt sjukt för det stämmer så bra. Det är kul att kolla vad drömmar betyder ibland för de kan relatera till vardagen. Jaa så nu har jag iallafall bestämt mig för att umgås mer med min familj för det var just det de handlade om.. :) Iallafall jag sitter på kontoret och har gjort det sen kl 10 imorse. Jag har fått lite gjort men det är mycket mer kvar. Counting down tills jag är klar....10239 timmar kvar. :P
Och vet ni vad jag ska göra idag????? BOKA EN RESA!! Utomlands, behöver det verkligen och eftersom jag kan jobba lite hur jag vill så ska det gå bra.

Wopp


Sitter och går igenom det sista för idag, har faktiskt fått mycket gjort idag men det är myyyyyyyycket kvar!! Och snart kommer väl stressen också haha. Så nu gäller det att planera fullt ut. Idag har vi iallafall besökt nattklubben vi ska vara på... Skulle tränat idag också men blev inte så då alla pass var fullbokade så får väl träna nästa vecka haha. Nu ska jag packa ihop mina saker och röra mig mot tåget. :)

Trött idag

Godmorgon! Skönt att starta dagen med lite kaffe och kex. Annars så sitter jag på kontoret nu och väntar på att ett möte ska bli klar så vi kan gå iväg till Strömpis för att planera lite. Efter det blir det att fortsätta jobba ännu mer, haha sköna dagar jag har. Alltid i slutet av månaden när allting är klart så har jag inget att göra och nu i början och i mitten så blir jag som en stressad papaya... Jaja, älskar mitt liv. Har allt jag behöver i nuläget. Min fina familj, bästaste jobben, vännerna och allt annat runt om.

STANS BÄSTA KEBABRULLE OCH KEBAB MED BRÖD

Downtown Grill som ligger på Kungsgatan 6 här i Örebro har stans godaste kebabrulle och kebab med bröd. Och det kan jag faktiskt intyga eftersom det inte är svårt att missa denna gatugrill när man ska hem från krogen. Dom är även mycket kända för deras goda kebabrulle där såsen utmärker sig helt klart! Förutom det så erbjuder dom även hamburgare och korv.

WYATT?

Heter du Wyatt på riktigt eller är det bara påhitt?

Får den här frågan hela tiden, ibland orkar jag inte ens förklara för det känns som om jag får förklara mig varje gång och då är det döds seriöst haha. Bara för att folk ska förstå! Iallafall, jag heter egentligen Osmaniyan som är min pappas efternamn, när jag skaffade Facebook för första gången(2009 någon gång) så ville jag inte heta Osmaniyan och ändrade till Wyatt istället. Några månader efter så skildes mina föräldrar och min relation med pappa avslutades på ett sätt då vi inte funkade ihop, det är mer än så men det behöver vi inte gå in på. Efter det så tänkte jag att jag kommer aldrig vara hans dotter(det var det han sa) och då kommer jag aldrig uttala mig om att jag heter Osmaniyan för det är ju faktiskt hans efternamn. Så redan då bestämde jag mig för att heta Wyatt. Och då undrar ni säkert varför jag inte bytte till mammas, men ärligt talat så tycker jag inte det passar mitt namn. Trots att jag gärna hade haft det efternamnet istället.

Nu i efterhand så är Wyatt perfekt, jag heter Wyatt på alla sociala medier och på sätt så tycker jag det är bra eftersom jag ändå inte vill bli igenkänd med mitt riktiga efternamn. Kanske ändrar mitt namn i framtiden också, vem vet haha. Hur många kändisar använder sitt egna efter namn? Rihanna, Jasmine Kara och Nicki Minaj heter nåt helt annat..