galawesh

Gott nytt år

Oj vilkethändelserikt år jag har haft om jag tänker efter.. Avslutades på bästa sätt också. Från att ha noll planer alls så hamnade vi på Scandics svit med massa bra människor och festade till ungefär 12. För kl 12 var vi på stan och såg alla fyrverkerier och min nyårs kyss var lite sen men jag fick en!!! Haha viktigt att poängtera. Sen bestämde vi spontant att gå till Ritz och fortsatta kvällen. Hade så himla kul. Dansade och rös inom mig när jag kollade på mobilen och de stod "1 januari" haha. Fick kanske 2 drinkar på mig också, folk kan inte se sig för och bara går in i en så i slutet var mitt hår som en enda sockervadd. Inte kul, ni tjejer vet... Vid stängning så gick vi till Scandic igen och sedan på stan sen avslutade jag min kväll/morgon med att sova hos världens bästa.


Idag har jag varit jätte seg, har ätit pasta till frukost och sovit till och från hehe... Imorgon ska jag börja lägga upp mina planer för i år så vi hörs nog mer imorgon.

Hoppas ni hade en bra kväll! Gott nytt år. :)


Jag har inte många bilder att bjuda på(betyder det att jag hade en för bra kväll för att ta upp mobilen?) så länge kan ni få dessa!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas