galawesh

Mina planer 2014

Mina planer 2014

Jag har inte hunnit tänka till riktigt men det som har ploppat upp i mitt huvud är

* Dra ner på festandet. Det kan bli för mycket oftast och nu har det blivit varje helg vilket inte är ok. Och mindre alkohol intag!

* Jobba med tidningen men inom det här året ska jag jobba upp mig.

* Gå ut med bra betyg.

* Inte vara kvar i Sverige innan 2015.

* Vara en bättre människa, trevligare och förmodligen bli en förebild.

* Skaffa mig ett nytt jobb, det är kul att jobba!

Okej det här är vad jag tänkt mig just nu. Jag vill att det här året ska bli ett grymt framgångs år för mig! Jag kommer klara det så länge jag tror på det jag gör och om de är nåt jag tycker om. Det är nog det viktigaste...
För något år sen så visste jag inte vad jag skulle bli eller vad jag ville göra men jag känner att jag har ALL möjlighet till att göra det jag vill. Så länge man har bra kontakter eller brinner för det. Och en annan sak som jag vill ha med är faktiskt att bli större, bygga upp mitt namn. För det är de jag har försökt med det senaste året och nu ska jag verkligen gå all in för det.

Ge aldrig upp på era drömmar!! Ingenting är omöjligt och även om de omöjliga är omöjligt så kan man göra det möjligt. Jag hade aldrig blivit anställd hos IsaDora som är ett av de ledande sminkmärkerna eller jag hade kanske aldrig fått för mig att jobba på en tidning och skriva om skönhet som jag tycker om, om jag inte hade jobbat upp mig och trott på mina drömmar. Ibland känner jag faktiskt att jag lever så som jag alltid drömt om men det ploppar upp nya mål och drömmar hela tiden för mig. Så ingenting är tillräckligt egentligen.
Jag tackar iallafall för alla erfarenheter jag har fått. Mitt cv känns tungt och det är jag glad över. :)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas