galawesh

Chill

Ligger på stranden just nu ensam och solar efter en ganska lång natt igår. Hade andra planer idag egentligen men det blev inte av så det är ganska skönt att inte göra någonting alls. Jag är trött konstant, trots att jag kan sova 20 timmar så är jag trött. Måste kolla upp det där när jag kommer hem!!!

Inatt har jag inte fått många timmar sömn alls. Vi var på baren nedanför oss och skrattade ihjäl oss till roliga komiker. Efter det var jag så trött så jag tänkte lägga mig men kommer in till ett rum med party deluxe och för att komma in(till mitt rum också!!!??) så var jag tvungen att visa legg och ta en drink haha. Kan ju säga att jag har roliga room mates. ;) vi höll på hela natten och efter att ha slagit sönder taklampan, 2 varningar och dygn blöt la jag mig och vaknade med världens huvudvärk. Inte konstigt, herregud vi hoppade mellan sängarna och höll igång konstant. Jag hade en rolig kväll iallafall!

Idag är det ganska monligt på stranden så jag ska alldeles strax gå och köpa nåt att äta och sedan duscha, fixa mig och chilla!
Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas