galawesh

Beverly Hills

Bild bomb från idag. Hela dagen har spenderats i Beverly Hills som var så himla fint. Vi gick runt i alla dyra affärer och blev så blind för allt. Kändes som att man faktiskt hade dom där hundra tusen lapparna i plånboken, men bara i hjärnan haha!!!! Jag shoppade faktiskt en hel del inne på Guess och kom ut med 3 påsar. Och jag älskar att Juicy Couture hade 60% på allt! Efter det åkte vi tillbaka till Santa Monica med sällskap i bussen vilket var väldigt trevligt. Jag orkade inte ens bära mina påsar så gick runt som en kyckling, Arazu med haha.

Förvånas över hur snälla alla är här, så fort man kommer in i en butik och tar ett plagg så tar dom den och paxar en provhytt. Inne på Mango pekade jag bara på vad jag ville ha så gick han och lämnade allting där. Dom springer som galningar och försöker hitta rätt storlekar och plagg. Helt sjukt vilken service det är här jämfört med Sverige. Inne på Guess var dom typ efter en och så fort du tar i nåt frågar dom om dom ska hålla det åt dig, känns ändå ganska lyxigt. ;)

OCH(med stora bokstäver!!!!) jag har druckit mitt livs dyraste kaffe på The Blv. Den kostade 20 dollar vilket blir ungefär 130 svenska kronor hahaha. Ska man ligga på topp, så ska man verkligen göra det på rätt sätt. Lol.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas