galawesh

Frågor och svar.....

Gillar att det trillar in massa kommentarer ibland, sånt där brukar gå i perioder. Ibland tar jag inte åt mig alls av det som kommenteras men sen när jag väl läser kommentarerna om och om igen så inser jag hur fina ni är. :) jag har gått ner så himla mycket på bloggen, från 3000 visningar/dag till 1800som jag ligger på just nu. Men det här gör jag för en extra merit i yrkeslivet. Jag har fått sådana otroliga möjligheter pga att jag har en blogg.

Till era frågor och svar.

Nej jag tränar faktiskt inte. Jag har inte gjort det på några månader eftersom jag inte har mitt gym kort kvar. Plus det är ganska jobbigt att träna så här tätt intill studenten. Det enda jag brukar göra är 100 squats någon gång i veckan sedan äter jag lite som jag vill.

Det här med träning har nog aldrig varit min grej. Jag hatar att träna ensam och när jag vill träna vill jag helst träna med en kille. Det känns mycket bättre då. Jag går inte ihop med tjejer på det sättet. Känns som om man ger mer när det är en kille som pushar en!

När ska jag börja träna igen då??? Ja det är frågan. Hela sommaren kommer jag bo lite överallt och jag har andra saker att ta före än träning. Ja det kallas att man prioriterar. ;)
Vilket super långt inlägg, jag hoppas ni fick svar på om jag tränar. :P

Jag är faktiskt nöjd med min kropp, det borde alla ni där ute vara. Det är ändå DIN kropp. Vill du göra skillnad så är det bara du som kan göra det.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas