galawesh

Hollywood

Wow vilken dag... Skulle kunna skriva en bok men klockan är snart 2 på natten och jag är jätte trött men känner att det kommer bli en bok iallafall...

Vi åkte till Hollywood imorse och träffade på världens goaste kille på vägen. Vi pratade med han hela vägen till Hollywood som är ganska långt och sen följde han oss också. Alltså efter det samtalet så blev jag så glad. Inte nog med det så hamnar vi i en monter där dom har Dianetik. Mitt ex mamma höll på med det så jag vet vad det där och sa till Arazu att hon måste testa på det för det är så bra. Även jag gjorde det(det var 2 år sen jag gjorde det sist). För er som inte vet vad det är googla!

Det är som ett stress test där man får reda på vad man är stressad över i livet och hur man hanterar det. Hur som helst, första jag gjorde tänkte jag på samma sak som jag gjorde för två år sen och jag var mindre stressad över det. Sen böt vi ämne, då frågade hon mig vad som händer framöver och jag har ju ingen aning då jäklar steg den. Så nu vet jag att jag är stressad över vad jag ska göra efter den här resan och försökte tänka ut lösningar just då.
Sen gjorde jag ett till test hos en annan och tänkte på nåt helt annat och det var jag ännu mer stressad över. Jag tänker inte gå in på det för det är privat, men visst är det sjukt att bara genom att hålla två metall plattor och dom får reda på vad du är stressad över?
Jag har filmen hemma och den är sjukt bra. Man tänker i helt andra banor och ALLA borde se den!!!

Efter det så gick vi runt i Hollywood och shoppade massor. Det fanns massor med bra butiker och inne på Sephora träffade jag en till goding som fick mig att bli så glad. Vi stod och pratade i minst 1 timme om allt. Han pushade mig verkligen till max och han visste exakt hur jag var som person. Så vi bytte nummer och jag kanske är på god väg till att hitta ett jobb här. Jag har inte träffat på så här många BRA människor på länge. Efter samtalet med honom kände jag mig som en helt annan människan. Vill typ krama han tusen gånger om..

Okej nu ska jag sluta skriva, klockan är för mycket och jag har precis kommit in till mitt rum efter lite häng med min nya vän från Canada hehe.Alltså haha sista bilden... Såg några killar ta bilder när dom låg ner så när jag gick förbi så la jag mig bara där bredvid och posade, dom skrattade ihjäl sig och jag med. Ni anar inte hur många människor det är som tar såna här bilder och jag kanske har dykt upp på 5 sådana, det är ganska funny haha.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas