galawesh

Imorgon tar jag studenten.....

Kan inte fatta att jag tar studenten imorgon. Det känns så himla overkligt. Har jag verkligen gått i gymnasiet i 3 år??! Spenderat 3 år i skolan? Hur fort har det inte gått liksom.. Från att börja i en klass med bara random tjejer till att känna alla på olika sätt. Ibland har jag tänkt så himla mycket på hur det skulle vara om jag börja i en annan klass. En annan stad och i en annan miljö.
Jag trodde aldrig att jag skulle ta studenten.. När jag var 12 år var mitt liv ett helvete och fram tills 8an trodde jag inte på mig själv. Att ta studenten var så långt bort och jag trodde aldrig att jag skulle ta mig dit.
Men nu går jag ut med topp betyg, med mina fina vänner och i Örebro!
Jag har fått så himla mycket möjligheter pga skolan. Det är så mycket så jag inte ens orkar rabbla upp. Jag hade aldrig haft allt detta om det inte vore för skolan. Min tjänst på Örebroguiden är tack vare skolan. Att jag jobbar för Isadora är tack vare skolan, att jag har tjänat pengar på min blogg är för att jag uppdaterat mig igenom min skolgång. Det är så himla mycket mer. Tänk vad skolan kan ge..

Ni som går ut 9an nu och tvekar inför höst terminen. Jag var också tveksam, jag ville ju plugga affärsekonom trots att jag gillade allt det här med smink och hår. Men jag tänkte efter ganska länge på vad som är "jag" och kom fram till att detta är jag! Att få plugga något man tycker är kul, ger mer motivation. Det är min framtid, min utbildning och mitt val. Låt ingen annan få bestämma vad du ska göra i framtiden.

Slutligen så vill jag avsluta det här inlägget med att säga att mitt liv börjar nu. Det är nu jag ska upptäcka världen, det är nu jag kan göra det jag verkligen vill. Det är nu jag kommer att satsa på nåt stort. Det är nu jag ska leva, på riktigt!Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas