galawesh

Blue

Har suttit och packat kläder och hittade min fina blåa klänning som jag ska ha på balen(efter). Den är från Nelly och hade en jätte stor under kjol så jag klippte bort den. Ska matcha den med guldiga smycken! Perfect sommar outfit. Den ska med till USA. Skorna kommer också från Nelly. :)


IDAG ÄR JAG GLAD

..gladare än gladast!!! Jag fick precis reda på att jag fått A i alla mina hantverks ämnen förutom naglar där jag har ett B som jag ska höja till A nästa vecka. Så sjukt nöjd!! Jag har höjt mig otroligt från förra året då jag hade C/B och nu liksom AAAA!!! Nu kan jag ta studenten med gott samvete.

Och jag är så glad över allt annat idag med. Åt världens godaste frukost, vaknat upp med min fina och jag åker till Norge imorgon. Har bokat in fransar, klipp och färg och solning när jag kommer hem också. Så kommer äntligen få känna mig fräsch deluxe.
Nee nu vart det alldeles för mycket men ibland får man känna sig så här glad. Det är alla värda. :)

Nu ska den här sista dagen i Sverige spenderas med fina tjejer!


26 majMin helg var bäst. I fredags var jag hos A igen och sen kom några vänner över sedan fick jag skjuts hem och på lördagen hade jag lika roligt. Vi drog ut tillslut och det var super kul. :)

Har sytt upp min bal klänning och fixat limmo! Wopp! Imorgon är det rosétisdag. Haha älskar mitt liv. Hoppas ni har haft en bra måndag.

24 maj

Har varit på marieberg och sminkat till modelljakten idag, gick super bra. Snälla modeller och så gick det ju så pass bra även fast det blev lite stressigt. Så nöjd med dagen. Lite nya kontakter har jag också fått vilket kanske hjälper mig fram när jag slutat skolan och vill hålla på med det jag vill!

Hehe ser ni killen som är super lång jämfört med mig???? Jag är inte bara kort utan han är SUPER lång! 195 tror jag han var haha.

Nu ska jag bli upp plockad för att åka till min vän som har inflyttnings fest! Wopp!! Vi blir nog bara tjejer, vilket är mycket roligare. Sorry guys haha!

Right now

Hänger i solen med bästa tjejen och har det trevligt. Har stressat deluxe idag haha, varit i skolan och haft prov på akryl naglar och sen sprang hem för att jag jag var så himla sugen på kaffe. Bestämde sen att jag också ville va ute i solen en stund så nu hänger jag här. Min vän har precis flyttat så jag höll henne sällskap igår hihi.
Nästa där....

Känns skönt att beta av alla inlämningar så här efter varandra haha. Jag är en person som gillar att jobba under press, alltså vill jag gärna göra klart allt veckan innan för då känner jag att jag måste göra det, precis vad jag gjort med religionen. Jag hatar religion, det är inget som intresserar mig alls och jag låg på E nivå förra veckan men nu får jag C i slutbetyg vilket känns ganska bra pga det inte är ett ämne jag gillar. Så nu känner jag mig glad över att jag endast har ett E och det är matten haha.

Idag har jag 4S kursen och ska göra en perfekt svart sotning och en avantgarde makeup. Jag måste göra 2 lektioner på 1 eftersom jag åker till Norge nästa vecka. Men det klarar jag! :) nu ska jag fortsätta med min facechart innan lektionen börjar.


Nya favoriter


Efter mitt stora brun utan sol test jag gjorde för Örebroguiden så hittade jag 2 nya favoriter. Jag brukar köra sprayen ovan på och på händerna då det är svårt att få färgen jämn mellan fingrarna. Båda torkar in snabbt och det blir en snygg färg.

tårögd

Det är mycket som har berört mig idag, imorse läste jag en text på Facebook som fick mig att tänka om. Jag brukar bara scrolla förbi sånt för jag vill inte läsa nåt som får mig att bli ledsen, men det berörde mig verkligen. Den här texten fick mig att blicka fram, från allt dåligt som hänt mig, till allt BRA jag har just nu. Även om allt inte är på topp, så finns det andra saker som är på topp för mig. Som mina fina vänner, mitt jobb och att jag slutar skolan snart. Ibland så hinner man inte tänka på att det finns så mycket bättre dagar innan man börjar hata allt. Och nu känner jag, om nåt inte går bra så finns det annat och det är i dom banorna jag ska tänka. Jag känner mig glad, trots att jag är nere. Jag känner mig nöjd över vissa beslut jag har tagit och vissa ångrar jag men det handlar om hur jag vill leva mitt liv och då känns det rätt.

Jag såg precis den här videon på Youtube och jag rös... Jag älskar killens utstrålning. Den här videon fick mig att bli ännu gladare. :)


20 maj

Har kombinerat skolan med jobb idag. Har avklarat en av tre lektioner på 4S kursen så nu är det bara 2 tillfällen kvar. Åkte till jobbet och gjorde klart det sist på lunchen så nu har jag lektion igen. Har fixat alla stav fel och snart är den redo för tryck.
Nu fixar vi våran tutorial som förhoppningvis blir klar imorgon. :)

Sean banan

Ny vecka och mindre än en månad kvar till studenten. Har nästan allt klart, mina klänningar, biljett, sminkning, naglar och allt annat som är ytligt haha.
Idag har jag skola sen ska jag förbi jobbet för att lägga ihop det sista inför juni tidningen. Jag har förresten fixat en grym rabattkod till att förlänga fransarna hos en tjej som jag tycker gör snygga fransar. Kommer ut i tidningen den 1 juni! :)

Jag var även på Sean banan igår som var ganska rolig. Det var mycket små barn och han underhöll publiken till max!
18 maj

Haft en trevlig och kort helg i Stockholm. Dagen började tidigt igår, jag och Nina shoppade lite innan allt började. Jag har köpt min balklänning nu och den är super fin. Verkligen en klänning som är jag!
Sedan åkte vi till våran första destination och mötte upp Kodie samt alla andra som var med. Skönt när man kan klicka med alla. :) vi grillade, spelade fotboll, dansa och bara hängde med varandra, precis som ett kompisgäng! Sen åkte vi in till Kungsträdgården och jag gjorde min sista scen där. Stockholm var proppat med folk då det var Size in the park. Jag åkte iväg och somnade direkt typ. Har aldrig varit så skönt att få sova, jag var så seg efter allt och min gå nagel värker fortfarande från igår haha...Lägger upp fler bilder senare, har alla på min kamera..:)