galawesh

20 oktober

Sömnlös natt.. Jag kunde inte sova igår för att det var så mycket tankar som snurrade. Positiva tankar!! Sen är det ju morgon i Australien och jag satt hela morgonen och pratade med min AUSSIE kompis. Haha kompis och kompis men känns skönt att ha någon där iallafall. Jag blev så taggad och det är lite svårt att kommunicera via mejl så igår natt satt jag i telefonen länge och fyfan vilken go människa. Känns ändå lite wierd att han vill prata med lilla mig från Sweden när han är så stor. Ja blog readers sånt är ganska stort för mig haha. Sen håller resten också på att falla på plats, bokat hostel för första veckan och 3 andra åker med på samma flyg som mig så vi ska bo i samma rum, hoppas vi. :)

Idag har jag annars hunnit med så mycket trots bara några timmars sömn. Har varit hos tandläkaren och dom har tagit hand om mina tänder som fått två hål.... Så ska tillbaka imorgon för att fixa dom. Jag har en privat tandläkare i Kumla sen 2 år tillbaka och jag kommer aldrig byta heller. Mycket bättre än alla andra och dom är väldigt hjälpsamma.
Har också varit till sjukhuset och tagit blodprover och lite annat. Det visade sig att mina lungor mår bra och blodprovet visade lågt blodvärde och det är inte så konstigt så jag får deala med problemen i Sydney. Japppp så kan det vara ibland, jag vet att jag inte mått bra 100% så jag ska verkligen fixa det.

Känns som om kroppen inte har någon balans i förhållande till min hjärna haha. Tur att man kan vara glad iallafall. Livet bjuder på allt möjligt. :P

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas