galawesh

Du får det du förtjänar säger dom...

''Då borde jag få allt gott i världen, tycker man! Nej, jag säger inte så för att jag är en självupptagen människa, men för att jag verkligen förtjänar det bästa. Jag gör mer för andra än vad jag gör för mig själv. Mår hon bra, mår jag bra.. Det där kan bli lite farligt i längden! Lagom är bäst, säger dom.. Jag känner mig så otroligt stressad för tillfället. Jag har mycket som behöver göras och någonstans så glömde jag bort något som får mig glad och lycklig, jag har skjutit upp väldigt mycket nu dom senaste veckorna och idag kom jag på att jag verkligen saknar något, men jag vet inte vad! Måste ju prioritera det som är viktigast just nu men hur löser jag detta''

Det där är ett inlägg från min gamla blogg som jag skrev på 2010.. Har suttit och läst igenom den, gått igenom gamla minnen och kände igen mig i den där texten extra mycket idag. Visst ska inte allting vara så lätt hela tiden, men nu har det gått alldeles för länge och jag kan inte sätta ord på vad det är som trycker ner mig, vad det är som får mig att bli så som jag är. Ibland känner jag att det är löst, men plötsligt hamnar jag i dom där tankarna igen. Mitt i allt vill jag må bra och visa den där utstrålningen jag tidigare haft. Men den finns inte där. Försöker att ta en dag i taget, jag är själv i det här, stöd finns men jag bara studsar bort det mesta. 

Jag är en person som är otroligt stark i mig själv. Fruktansvärt självständig, men också beroende av kärlek från mina närmaste, jag har fått höra sen jag var ett litet barn att jag är speciell.. Jag bär på saker som många andra inte gör. Det skulle nog ta dagar för att kunna berätta allt, bland funderar jag över om någon kan se det igenom mig. 

Nya tag, ge ALDRIG upp, ALDRIG..Det kommer bli bra how ever, man kommer alltid att hitta styrkan i sig själv, sålänge man bara fortsätter leta och aldrig ger upp. Det finns där, saken är bara att det svårt, och man måste vårda sig själv. Sin självkänsla och sitt självförtroende. Det är viktigt att vara förstående för alla människor. Vi alla är kött och blod, och vi alla har känslor, även jag. Vissa visar det mindre vissa mer. Jag vill vara den frammåt, glada och snälla personen med ett djup som jag är innerst inne. Jag vill egentligen bara må bra igen. 

12 oktober 2014 14:05 | TANKAR |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas