galawesh

Jobberbjudande

Nu är det inte länge kvar tills jag åker iväg. För att vara exakt, 18 dagar! Mitt i allt så kommer det upp värsta jobberbjudandet som jag så gärna vill tacka ja till men det är mycket tankar kring det. Nu har jag iallafall kommit fram till en plan som jag ska försöka tänka mer vid och ge svar. Jag blir så glad när folk uppskattar mitt jobb, det är verkligen en push. Men ibland kommer också dessa push i fel läge. Jag menar jag vill ju åka långt bort och starta mitt där. Jag kanske inte har gjort ''mitt'' i Örebro men jag vill ju utvecklas och lära mig mer. 

Jag har också tänkt mycket på en utbildning, för jag vet att det är något jag ska ha i framtiden. Att jag trivs så himla bra i att skriva och raportera får mig att vilja köra igång och plugga på direkten men för att inte ångra mig så vill jag göra det jag drömt om först. Men tankarna kring att plugga utomlands är också ett alternativ. Om jag trivs i Australien kommer jag definitivt kolla något där. 

Nu ska jag fortsätta med mitt arbete, och jag har fått sån push till att vara glad igen. Jag hamnade i någon mild depression när jag lämnade S så jag är glad över att kunna vara glad igen, om man kan säga så. Haha. 


Arazu om du ser det här så smakar kaffet extra bra idag. SANTA MONICA! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas