galawesh

Life is too short...

Texten nedan har fått mig att tänka om så mycket. Alltså livet är för kort för allt. Det är alldeles för kort för att bli sur på någon för en liten sak, alldeles för kort för att ens diskutera onödiga konversationer. Sen känner jag mitt i allt, livet är för kort för allt. Vill du göra det där, gör det. Låt ingenting stoppa dig för det DU vill göra. Det är många av mina vänner som har sagt att jag är modig för att jag ska ut och resa själv, ärligt talat hade jag inte ens tänkt på att det är ''modigt'' eller ''ett stort steg''. För mig har det bara varit så att jag ska flytta och nu när jag tänker efter, ja, det är faktiskt ganska modigt och jag känner mig så jäkla bra. För jag vet också att många av er tänker, ''önskar jag var lika spontan'', ''önskar at jag kunde göra det där''. Vad stoppar dig till att göra det du vill? När du har tagit reda på det så kan du börja planera din framtid. 

Mitt liv har varit en berg och dalbana det senaste året. Jag har gått igenom så mycket så jag vet inte ens om jag kommer ihåg allt. Allt ifrån killar, vänner och familj. Jag har inte levt mitt liv som en dans på roser som vissa av er kanske tror. Jag mår också dåligt och jag har mina dagar jag med. Det som har krockat är att jag inte har kunnat tagit itu med min deppression så det är därför jag varit så negativ. Men jag försöker komma in i det här, att inte bry mig så mycket och bara göra det jag vill. 

Jag är trotsallt en tjej med mycket känslor, jag bubblar över utav känslor och jag vill gärna ha mycket uppmärksamhet. Jag har en tendens att bli väldigt irriterad när jag inte får som jag vill. Mina brister är säkert flera men jag försöker att ändra på det. Varje dag. Inte för någon annan, utan mest för mig själv. Och när man kan se sina brister och vill ha en förändring, då kan man vara stolt över sig själv, för då är man nästan där. 

 

Min resa till Australien är inte en resa där jag bara ska uppleva. Jag ska klara mig själv på ett helt annat sätt, bli mer stabil och få mer energi. Samtidigt som jag vet att det kommer bli en händelserikt år på alla sätt. 

 

 

 

19 oktober 2014 00:14 | TANKAR |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas