galawesh

mina 3 stjärnor

Det har varit så mycket dom senaste dagarna, jag har försökt att spendera min sista tid med min familj så mycket som det går. Det har också varit tusen tankar kring allting. När vissa bitar faller på plats krossas dom andra. Så känns det ibland. Jag önskar bara att jag kunde ta med mig alla jag tycker om på min resa, det hade varit så kul. Det skär lite i hjärtat av att höra när någon i min familj inte bra och jag vill gärna finnas där för dem. Jag vill att dom ska få uppleva det jag gör, så därför känns det lite jobbigt att åka iväg.

Jag kommer ihåg för 2 år sedan när jag åkte utomlands och min familj sa hejdå till mig vid tåget, jag grät bokstavligt talat hela resan ner till Göteborg. Det enda jag just då ville göra var att ta med dom på den resan jag skulle göra. Jag vet att mina syskon är så smarta och duktiga. Dom är inte som alla andra i deras ålder. Och jag älskar min mamma som varje dag tar hand om dom 2, ett hus och 2 jobb. Önskar att jag hade funnits där för dom när det varit jobbigt men jag har ju försökt att hålla igång mitt. Jag kan inte heller fokusera på hundra saker samtidigt, men jag är också glad för det intensiva året jag hade med mycket framgång. Det kommer jag alltid att vara för jag växte så otorligt mycket och fick så mycket erfarenhet till livet. 

Nu vill jag bara ligga här och bara vara med dom. Jag vill egentligen inte vara ifrån dom, för jag vet hur mycket energi dom ger mig. Dom har räddat mig från allting. Det är dom som gjort mig till den här personen jag är idag. Jag skulle inte byta ut dem för någonting i världen. 

Jag brukar alltid säga starkast själv, men det är så fel. Jag är som starkast när jag har dom 3 vid min sida. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas