galawesh

Party

Hade en super rolig kväll igår med mina vänner. Vi var hos mig först och efter en hel del galenskaper gick vi mot Strömpis(gött och bo i stan så man kan gå!) och dansade heeeela natten. Hade SÅÅÅÅ roligt och det var jätte kul att få hälsa på alla och samtidigt säga hejdå. :) 


Jag och min pingla. OJ vad mycket jag kommer sakna dig. Kommer sakna ditt roliga skratt, kaffet du gör till mig på morgonen, våra stunder på din balkong, alla gånger vi skrattat ihjäl oss, dagarna då jag bara utnyttjat ditt wifi, alla gånger du har funnits där för mig, din positiva inställning till allting, och HELA dig. <3 


Jasko och jag. =) Jasko är en energiprick som jag och några vänner träffade på för lääänge sedan. Alltid när jag träffat honom så har han varit ensam, gått fram till han och hälsat för han har varit så glad. Jag frågar alltid, vem är du här med? Själv svarar han, och i slutet av kvällen är han fortfarande lika glad och skaffat massa nya vänner. Han har gjort mig så glad dom gångerna allt har bajsat sig på krogen haha. 
 

Sen min UNDERABARA Ida. You mean the world to me. <3 Andra bilden är på mig och Pavel som är Shads kusin. :) 

 

Sen min fina vän Naser. Jag kommer aldrig glömma den dagen vi träffades och du hade bakat bullar. Det var 7 år sedan du stod på perrongen och den dagen jag lärde känna dig. Du har alltid varit på min sida, vi har gått igenom så himla mycket på dessa 7 år. Jag kommer aldrig glömma våra timmar i telefonen, alla gånger du har ställt upp för mig, alla gånger vi har suttit vid varsin dator och kollat på ****(HAHA!!!) alla gånger du har fått mig att le, alla gånger du har fått mig att inse att jag är en bra människa, och att alltid har varit dig själv under dessa år och varit min vän.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas