galawesh

start now.

Har så mycket nu så jag vet inte riktigt vad jag ska prioritera.. Jag blir så förvirrad av allt. För det första så har jag flängt runt sedan jag var i USA. Där flyttade jag runt och även när jag kom tillbaka. Nu är jag lite trött på att inte att ''hem''. Ni vet där man känner sig hemma. Jag vet att jag har det både i Hallsberg och Örebro. Jag har bott så där i ett år snart. Och jag vet inte riktigt vilket jag hör till.. Nu har det gått så pass långt så jag bara längtar tills jag får kalla det Mitt hem. Nu vill jag bara settle down. Liksom kunna gå hem till mig. 

Det är så mycket annat som har gjort mig ledsen dom här månaderna, jag har aldrig mått så dåligt och bra, någonsin. Det är flera gånger jag bara frågat mig själv, vad gör du? Det kändes som jag levde i en helt annan värld. 

Oj det är så mycket men jag vill inte skriva allting här, jag håller lite för mig själv. Det jag är lite besviken på, är mig själv.. Att jag låtit mig själv visa mig så svag, så dålig och framförallt så oansvarig. För jag vet att jag är stark, jag vet att jag är bra och jag vet att jag tar ansvar. Nu har jag lovat mig själv att tänka positivt i alla situationer, inte vara beroende av någon och må bra. 

3 oktober 2014 22:51 | TANKAR |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas