galawesh

Jag flyttar till Australien!!!!!!

Okej the big news..... Jag sökte nämligen om visum för att få jobba och bo i Australien och fick det igår. Så nu är allting klart. Jag flyttar till Australien i slutet av oktober!

Mina planer var att åka till USA men efter många om och men så gick det inte hela vägen och det är väldigt svårt att komma in i landet utan riktigt bra kontakter. Ibland ska man vara försiktig med att lita på folk. Jag är inte ledsen för det, jag vet att USA väntar på mig men under tiden, ska jag uppleva Australien som faktiskt var min dröm innan jag besökte USA.

Ni som läst min blogg och känner mig vet att jag har drömt om att flytta utomlands sååå länge och nu är det på riktigt för jag har visumet i handen, typ.

Jag kommer göra om hela bloggen, jag ska byta blogg portal och göra bloggen mer lättläst för nu är det bara så tråkigt att blogga här.

Och sen vill jag be er om en tjänst, ni som varit i Australien eller håller i information som kanske är viktigt för mig eller inte alls, kommentera eller skriv till mig på Facebook! Jag har en hel del att fixa innan resan och det vore så bra om jag fick hjälp på vägen om sådant som kan vara krångligt att fixa, eller behöver veta. :)SES SNART AUSSIE!!!!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas