galawesh

Clarins Everlasting Foundation

Jag har behövt en ny foundation ganska länge nu, när jag åkte till Australien ville jag inte bära på mig massa smink och då kände jag att det var onödigt att ha med sig det bästa liksom. Nu när jag inte ska resa(på ett tag iallafall) så behövde jag uppdatera min smink väska en aning haha. Carins har en ny formula på deras Everlasting Foundation som jag har läst så mycket om. Valet stod mellan denna och Makeup Forevers HD foundation men ärligt talat, efter att tjejen på Sephora sminkade mig med MFs foundations såg det inte bra ut. Hon menade alltså att den täckte mer än Clarins och det gjorde den absolut inte för när jag kom ut till ljuset såg man fortfarande mina röda blodkärlen och det var heeelt fel färg. Så jag gick på min egna känsla och tog denna, vilket var det absolut bästa valet. :) 

Bara för att man sminkar sig bra eller kallar sig själv Makeup Artist behöver man inte alltid kunna allt och i vissa fall tycker jag iallafall att man ska kunna alla basics, men stor diss till dom som jobbar i skönhetsbutikerna i Rom. Jag letade efter en ansiktstvätt och det första jag gör är att gå till Esteé Lauders hylla och då frågor hon mig vad jag letade efter, och då svarade jag något anpassat för min hud. Då går hon till NIVEAS hylla!?!? Om en kund redan står och kollar på dom dyra märkerna och liksom har ställt sig själv i den positionen där det är högre priser, varför tar man kunden till NIVEA som går att få tag på i vilken matbutik som helst... 

Det andra som gjorde mig irriterad hände i en annan butik där hon frågade va jag letade efter och då förklarade jag noga vad jag behöver och då tar hon liksom bara fram en produkt och ba detta är en mousse, förklarar då att jag inte vill ha mousse utan gel, det här är en gel svarar hon. Utan att förklara varför jag ska ha den här produkten, eller jämföra med dom andra produkterna jag har tagit i. Jag kan själv läsa vad det står och vad produkten gör men om hon frågar mig om hjälp, eller om jag snarare frågar om hjälp, är det hennes uppgift att berätta och sälja på mig den produkten. Slutade med att jag vart så irriterad så jag gick bara därifrån och tjejen i den andra butiken förklarade noga varför jag skulle välja just specifikt den produkten.


Detta kanske inte anses vara något problem, nej det är bara att dom inte har någon service och brist på kunskap. Hade jag stått där, hade jag förklarat för kunden vad den behövde utifrån hudtyp, varför, och om hon är osäker hade jag gjort mitt bästa för att få den att bli säker på produkten för att senare köpa. Det är inte så att man vill lägga 1000:- på en produkt som visar sig inte alls funka på din hud. 
Ja vi alla har väl olika kunskaper, jag rekommenderar inte att ni köper sånt här med hjälp av deras hjälp(om man inte är kunning nog själv). 

Iallafall, den här foundation har fått 4/5 i betyg och i vissa fall 5/5 från beauty blogs. Den ska täcka 90% och även hålla hela dagen! Jag har bara testat den en gång men skriver en review när jag har testat den lite mer. =) 


Jag har nummer 114, den är lite brunare men jag är blekare nu så den kommer passa mig under hela sommaren iallafall. Den har även SPF 15 vilket är så bra för då är den okej att använda i solen. Den kostar 398:-. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas