galawesh

Hår parfymer, nya succén!

Som ni redan kanske vet så innehåller parfymer en hel del ämnen som inte är bra för vissa kroppsdelar och även kläder. Desamma med kropps parfymerna som kommer ut på marknaden som innehåller 80% alcohol likaså för parfymerna. Hur bra är dessa att ha på kroppen dag in, dag ut? 
Det som kan medföras med att spraya en vanlig parfym på huden är oftast att alkoholens egenskap kan upplösa oljor och därmed stör den hudens och hårets skyddande lager, som har då till uppgift att faktiskt skydda hårstråna från miljön vi lever i. Därför resulterar det i torrt hår och torr hud. 
Nu har dom nya hårparfymerna blivit en succe i USA. Dem har som egenskaper att bevara fukt samt glans i håret och dem har även UV-skydd. Det är sprayer som är uttänka från våra sköra hårstrån och tack vare hårets naturliga porositet doftar även lukten ännu längre än en vanlig parfym på kroppen. 


Här är 2 stycken som jag gillar. Jag gillar märket Herra, jag testade den för ett tag sedan när jag var i Australien och den kostar lite mer men definitivt  värd varenda krona! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas