galawesh

slipp slitet hår!

Innan du börjar är det bra att du ser till att du blir av med dom slitna topparna och låta det fräscht och vårdat växa. 

Inpackningar är en bra regelbunden användning, håret blir lätthanterligt, mjukt och mindre frissigt. Detta leder också till att det blir enklare för dig att behålla längden på ditt hår.  O

Oljor är dem magiska ingrediensen för ditt hår. Lockigt hår behöver mycket fukt. Oljor som kokosolja, jojobaolja och madelolja har alla förmågan att kapsla in fukt och ge skydd. De flesta oljorna är fyllda med nyttigheter som ger lyser och vårdar på djupet. 

Om du undviker värmeverktyg så kommer du märka ganska fort vilken skillnad det blir på håret. Värmeverktyg är ofta den största boven till att du får slitet hår. 

Balsam-metoden har varit populär länge, schampo har ibland, kanske för ofta mycket kemikalier, så som parabener och silikoner, som ger en uttorkande effekt. Men att köra balsam-metoden ger balsamets egan egenska, bevara fukt och rengöra håret. Den här metoden är perfekt flr dig med lockigt hår. 

Använder du lämpliga hårprodukter för ditt hår så kommer det även att slitas mindre. Har du ex torrt hår är det viktigt att du använder en produkt som är avsett för torrt hår. Ta även reda på om du har hg/låg porositet(hur bra ditt hår absorberar och kapslar fukt). Produkter med protein och tjockare oljor är bra för hår med hög porositet medan vätskebaserade produkter samt lösaktigare oljor så som arganolja, det passar poröst hår mycket bättre. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas