galawesh

Jag flyttar... igen.

Fyfan, dom här veckorna har varit så jäkla intensiva. Jag har skaffat mig en ny vän, världens roligaste granne. Varför har vi inte träffats innan??? Hon har liksom bott här i 3 månader. Vi har hängt varje dag sen vi träffades. Jag har varit ganska deppig men så fort vi hänger så glömmer jag allt annat. Jag har haft såååå jäkla kul med mina flatmates. Det har vart dom bästa veckorna här. 

Jag har också haft väldigt mycket ångest över vad jag ska göra. Jag behöver ett fulltids jobb och det är ganska svårt att hitta här. Min andra lösning var att åka och farma, där tjänar jag bra pengar och jag kan inte slösa något eftersom det enda du gör är i princip jobba. Men jag har övervägt båda så jäkla mycket, det har varit jobbiga kvällar där jag gråtit och bara gråtit...tills jag bestämde mig för något och det var att åka och farma. Jag tror också jag är klar här i Sydney. Det finns inte mer att se och jag behöver något nytt. Jag behöver hålla mig sysselsatt. 

Sååå.. I måndags bokade jag flygbiljetter till Cairns. Jag åker dit med Fransesca som är en jätte härlig prick. Vi kommer ha så kul och är vädigt taggade! Vi åker vidare till mission beach(googla!) och stannar på hostel där. Det är skönt att kunna dra till beachen när man är ledig sen dra till farmen och jobba. Gud vilken kontrast haha! Jag tycker det ska bli super kul. Det kommer bli en upplevelse och jag är så glad att jag tog mod till att göra detta. Ni ska få följa med på resan!!!! 

Så nu håller jag på att packa, städa, hitta någon till rummet, ornda med bankkonto, medicare card och en heeeel del annat som behöver fixas in för min resa som är på SÖNDAG! Wopp. 

Happy new year

Vi hade letat efter ett bord såå länge men allt var överpris. Liksom 500$ för lite mat kändes inte sådär jätte värt trots att det var nyår. Så på dagen var vi i Double bay för att gå förbi mitt gamla jobb så vi bokade ett bord där eftersom vi ville se fyrverkerierna men inte orkade trängas bland folk så kom jag på att jag hade hittat en good spot mot bron. Så vi fixade oss, hängde med folket som bor här och sen åkte vi till Double Bay. Ibland är det så svårt att hålla allting ihop, jag och S kom in på ett känsligt samtalsämne på restaurangen, så kvällen på restaurangen slutade med några tårar här och där. Vi gick sedan till en bar och drack lite drinkar innan klockan skulle så 00. Sedan gick vi till utsikten och pussades till fyrverkerierna. 

Min stiliga man. <3 


Min babe och jag. =) 

New year outfit

Min klänning och väska har jag köpt här i Australien som jag hade på nyår. Klänningen var ett kap! Väskan köpte jag på Valleygirl för 10 dollar. Man kan fynda lite här trots att allt är super dyrt..

Blue Mountains

Underbar dag. Allting var så perfekt. Vädret, resan, sällskapet och utsikten! Kommer nog aldrig glömma den här resan. Jag och Shad hade kul hela dagen igenom. Vi åkte väldigt tidigt på morgonen(cirka kl5) och vandrade i 12 timmar. 

let's do it

Okey det har inte varit världens bästa blogg medans jag varit i Australien. MEN, nu ska jag fan njuta min sista vecka i Sydney. Jag har verkligen inte tid till detta. Kanske imorgon eller om 1 vecka. VI får se när. Så länge... HEJ! 

För er som undrar hur det är, det är najs, jag flyttar till Queensland om 1vecka, åker dit med en spanish girl, exited till 100%. Nu kan livet börja. 

recap

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja! En hel del.. Jobbade på 3 olika jobb samtidigt, skrivit i en tidning, ätit på en femstjärnig restaurang, rest till många olika platser. 

 

Hur har ditt 2014 varit?

Rolig, väldigt utvecklande och passiv.

 

Blev du kär i år?

Faktiskt =)

 

Vad är din största framgång 2014?

Reste helt själv till ett främmande land, alla jobb jag har gjort under 2014 är också framgång för mig.

 

Bästa köpet?

Min one way ticket till Australien och mina läppar.

 

Vad spenderade du mest pengar på?

Resor, mat, ännu mera mat, hyra, botox och shopping. 

 

Vilka har du saknat under 2014?
Mina gamla vän och pappa. 

 

Finns det något du önskar att du lagt ner mer tid på?
Min familj faktiskt. Jag flyttade ifrån dem alldeles för tidigt. Sen kanske mina vänner för det har varit många dagar jag bara jobbat och jobbat. Såna här dagar här 30 timmar ifrån lär man sig uppskatta livet på andra sätt..

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Alla resor jag har gjort, Shad, min moster och mina vänner har gjort mig riktigt glad. Speciellt dom två på bilden nedan. 

 

Vem har du umgåtts med mest?

I början av året mest vänner och min moster men sedan träffade jag Shad och sen dess har vi hållt ihop ganska tajt. 

Har du haft ett förhållande under 2014?

Ja! den 24 september på en underbar femstjärnig restaurang med 2 michilin stars i PARIS blev det vi!!!!!

 

Vart reste du under 2014?

Los Angeles, Las Vegas, Norge, Grekland, Paris, och nu Australien. 

 

Är det något du saknar år 2014 och vill ha 2015?

Inget speciellt, har planerat 2015 halvt och det är att resa mer!!! 

 

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Kanske inte mått så dåligt över små saker eller vänner. Spenderat mer tid med min familj. 

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2015?
Var mer spontan, respektera allt som hänt och var glad. Var lycklig och stark. Nå dina mål, ta en dag i taget och ÄLSKA dig själv i första hand!!!! 

 

Fireworks

På kvällen så var det fyrverkerier i Darling Harbour. Jag har missat det varenda lördag men inte den här gången. Vi fixade oss och kollade på fyrverkerierna sen åkte vi in till Double Bay för att gå ut men vi skippade det så vi åt god mat och sedan gick vi runt i Double Bay. Vi åt även glass från favorit stället. :) 

Boxing days salesI lördgs började rean här i Sydney och det var helt  galet! Det var in och utsläpp till vissa butiker så som Sephora och TopShop. Shad shoppade en heeel del och jag hittade några toppar. =) jag gillade min outfit med min fina kimono från USA. Det är världens trend här med kimonos för du kan nästan se minst en i varenda butik. :P

bondi beach christmas

På julafton så åkte vi in till Bondi Beach där det var proppat med folk, poliser och alkohol haha. Vi gick från Bondi Junction sen gick vi även til dom olika ställena. Vi hängde där ett bra tag innan vi åkte hem. Det var en bra dag. :) 

Upp