galawesh

8 maj

Igår var jag hemma och väntade på att Shad skulle sluta så vi kunde ta oss ut. Alltså vädret här. Det har hänt mycket på den veckan jag var borta. Det är dööö hett! Första månaden när jag var här kommer jag ihåg när jag låg i sängen var jag tvungen att klä på mig massa och gå under täcket, aldrig utan strumpor och alltid min tjocka hoodie. Nu när jag är tillbaka kan jag knappt gå påklädd och jag hade svårt att sova igår för att det var så varmt. Det hjälper inte mycket av att öppna fönstret heller, tråkigt nog haha. Iallafall så gick vi ut, svettades som en gris, vi la oss i en park(i skuggan såklart) och hade det jätte mysigt. Shad gjorde läxor, jag åt ballerinas och njöt och sen gick vi igenom den stora parken. Sen tog vi en runda på stan också, vi köpte nya shorts och sen åkte vi hem. 

Jag hade ju gärna velat spendera mina dagar ute i solen, i en bikini. Men det är som Shad berättade, man lägger sig inte i bikini var som helst, som man kunde göra i Australien ex. Folk här går runt med sneakers, jeans och koftor trots värmen, så när dom ser oss ''turister'' med lätta kläder blir dom antingen galna eller kära lol. Närmaste stranden ligger ganska långt bort också. Det är inte bara att dra på sig bikinin och gå iväg, shit, nu påminns jag om hur mycket jag saknar sommaren i Australien. Världens bästa land! 

Men. Imorgon ska vi ta oss till stranden, det är helg(fast det är de för mig varje dag iallafall lol :P) och det ska vara 29+ HELA veckan!!! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas