galawesh

Farmen första veckan.

När vi kom fram till Brisbane så tog vi tåget till ''Stan'' och sedan bussen till Stanthorpe som ligger 4 timmar in land. Vi var framme sent på kvällen, så han på hostelet kom och plockade upp oss vi fick checka in och skulle starta 4 på morgonen. Vi sov knappt nåt men vaknade upp pigga och glada, taggade på att jobba. Det var redan ett gäng tjejer på 6 som jobbade som ett team sen fick vi två hoppa in också. 

Ja det var inte vad jag hade förväntat mig.. Inte alls. Det var något helt nytt. När vi kom fram till farmen så fick vi väskor som vi skulle bära på oss, där frukterna ska in och sedan ut i binsen. Det var tungt som fan, man fick en stege på 5 kilo som man skulle bära efter sig och att plocka frukt, upp och ner för stege, vara snabb, inte tappa nåt, vara fokuserad är svårt... Vi slutade runt 2, när vi kom hem åkte vi och handlade för veckan och försökte komma in i allt... Efter min första dag var jag helt död och frågade mig själv flera gånger om det är nåt för mig...  Men fick bra connection med folket på hostelet så efter vår första dag blev vi vänner med alla och det var rikitgt roligt folk där. Våra roomies också!  

Det här är bilder från dom första dagarna. Tänkte inte på att ta mer bilder och man får inte ha mobilen uppe. + 10 minuters rast under trädet. 
Man fick även fina blåmärken och sår på köpter. Nu ser man inte så bra på bilden men det där var efter min 3dje dag tror jag. Det ser värre ut nu efter en månad kan jag lova. 
När vi var klara med ett område så åkte vi mot andra(farmen är sjuuuukt stor...!!!!!) då åkte vi trakor. Alla satt i binsen och så fick man lasta på sin stora stege varje gång också. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas