galawesh

Singapore

På morgonen den 19 åkte jag mot flygplatsen och mot Singapore sen slut destination ROM! Jag checkade in med baggage på ungefär 48 kg haha. Min rosa väska vägde 33kg och en handbaggage på 10 kg. Sedan min handväska som jag hade proppat med smycken som vägde väldigt mycket och den kom upp till 5 kg. Men som tur var så var det inga problem men fick bära runt på mitt handbaggage som var väldigt tungt. Inte ens mannen på flyget orkade nästan bära upp den och undrade vad jag hade där i haha.

Jag hann spendera en liten snutt av min tid i Singapore som var en sjuk stad. Värmen och människorna + maten. Det gick inte att andas där, det var 99,5% asiater och maten var dööö stark. Jag var hungig som fan och hade växlat alla mina AUS pengar så det jag fick över var 6,80 singapore pengar vilket blev typ 60 kr. Anyway, så var jag sugen på nudlar och köpte(trodde jag) nudlar med kycklig. Det jag fick var nudlar överfylld med soppa och en stor kyckling bit i. Soppan i sig var god, men det var det starkaste jag nåååågonsin ätit. Jag kände inget efter första tuggan men andra, o herregud. Det bästa av allt var att jag inte fick pengar över till att köpa någon dricka så satt det en stackars pojke bredvid mig, frågade snällt om jag fick smaka lite av hans vatten och som tur var så fick jag det, hade varit väldigt jobbigt läge annars(skrattar högt för mig själv haha) gick sedan till toaletten och fyllde på med vatten. Jag slängde hela soppan och tänkte just då att det  fan var mer värt att vara hungig än att bränna ihjäl magen. Men fick sedan i mig en bit pizza som var lite godare... 

Sedan gick jag och fick lite fot massage, jag vet att Shad hatar fötter så han skulle inte komma nära mina fötter haha så tänkte väl mest bara, passa på g! ;) 


Det var underbart fint att flyga över Singapore. Vet inte riktigt om jag fångade det på bild... 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas