galawesh

student 2015

Studenten närmar sig och förra året den här tiden kommer jag ihåg hur mycket planeringarna var igång kring studenten. Visst är det en stor dag, men såhär i efterhand så tänker jag på vissa saker jag tog way too far. Det kändes som att mycket av mina pengar(Ja för oss som betalar sånt själva;) rann ut i sanden... SÅ nu ska jag berätta utifrån mina erfarenheter kring studenten och hur du kan spara pengar!

Du behöver inte 3 studentklänningar... Min plan var att ha 3 olika klänningar under hela dagen. En till utspringet, en med släkten och en till kvällen. Det går faktiskt att ha samma klänning under hela dagen eller göra ett byte till kvällen. Jag hade redan planerat det dock och jag köpte runt 5 klänningar innan jag var säker på vilken jag skulle ha. Vilket var väldigt onödigt. Du kan dock ha en backup klänning om du väljer att ha samma klänning hela dagen. 

Har du redan ett par bekväma skor så ta dem. Jag hade mina gamla skor för jag fick inte tid över till att leta efter ett par bekväma klackar som jag kan gå i hela dagen. 

Lägg inte pengar på att någon ska sminka dig eller fixa håret på dig, det kommer säkert vara mycket dans, svett, blött ändå. 

Köp inte alla krusiduller på din mössa. Det enda som egentligen är värt är ditt namn, din klass och år! Stay classy. 

Köp inte på dig massa prylar/kläder, så som tjocktröjor med tryck, student medalj osvosv. 

Köp alla biljetter till krogen i förväg så du slipper betala mer i dörren.

Lär känna din gräns till hur mycket du KAN dricka. Köp inte 100 cider och en vodka flaska bara för att det är studenten. Du vill ju komma ihåg dagen eller hur ;)? 

Förfesta med ditt gäng innan så slipper du slösa pengar inne på krogen.

Slösa inte alla dina pengar på dricka ute på krogen, det kommer fler dagar efter studentdagen då du önskar att du hade dom pengarna.

Tappa inte bort din mössa under kvällen!!!!

Sälj din klänning om du inte tänker använda den igen så går du +. 


För er som vill leta snygga klänningar kan jag tipsa om Nellys sida med bara vita klänningar. Annars finns det en hel del sidor på internet som säljer vita klänningar. Det är så mycket enklare att hitta en vit klänning på nätet än i butik så var i tid. =) 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas