galawesh

Kategori: ÖREBROGUIDEN/TIDNING

jobb

Det har ju varit lite dött på jobb fronten sen jag kom hem från Australien. Jag har kanske varit mer lat, men känt att jag inte riktigt behövt jobba heller. :) Men nu kommer sommaren och jag har ju ''glidit'' alltså inte jobbat alls på ungefär 4 månader så det känns lite tråkigt och i sommar tänkte jag köra all in och sysselsätta mig med något(det är inte så kul att ha död tid alla gånger:P
Men det jag ville komma fram till var, jag har börjat göra lite små jobb för Örebroguiden igen. Det är ju ett av dom jobben jag har trivts så bra med och det är liksom det spåret jag vill gå senare i livet! När jag var hemma i Sverige och hälsade på dom så fick jag tillbaka så mycket känslor, från åren jag jobbat där och allt jag åstadkommit. Det har inte varit någon annan, än min chef, som pushat mig riktigt mycket. Han har varit den som sagt, du det där var as grymt! Eller så har han sagt, du det där kan du göra bättre. Och man ska aldrig vara rädd för att visa någon vad man har gjort när man jobbar sådär och det kände jag aldrig. Även om det var liksom nåt som jag själv kanske var väldigt osäker med att ta med i tidiningen så har jag alltid presenterat det utan att oroa mig för vad dom skulle säga, vilket har lett till att jag vågat mer och kan lita på hans ord om det skulle vara nåt annat. Och, jag är lite besviken på mig själv, för jag hade så mycket under den perioden. Mitt namn började liksom synas bland alla företag, dom skickade saker utan att jag mejlat dom, jag hade byggt upp ett bra förtroende och det sa han till mig också vilket var tråkigt att bara ''kasta'' iväg. Men nu är det nya tider och jag är så redo för att börja på nya projekt, kunna sysselsätta mig med något jag verkligen gillar och få mer erfarenheter. Jag kommer ju troligtvis börja plugga, sen har jag pratat om att starta en egen grej framöver så det ska jag jobba med så fort jag får ledig tid, när jag kan fokusera! 

Nu ska vi köra all in, det hääär ska bli så kul! HÄR kan ni läsa inlägget

OSIS SESSION LABEL

Schwarzkopf har lanserat en ny premiumserie OSiS SESSION LABEL - produkterna som gör att du får en exklusiv session styling. 

Du kan skapa kreativa och individuella frisyrer efter de senaste trenderna. Produkterna som senast kommit in i serien är Volumizing Root Spray Mousse och Plumping Lotion.

OSiS Session Label Volumizing Root Spray Mousse är en mousse i sprayform som ger volym och rootlift i hårbotten. Den ger stadga och volym i längder och toppar. 

 

SÅ HÄR ANVÄNDER DU PRODUKTERNA: 

Det är lättare att fördela och spraya på produkten med blött hår men går lika bra i torrt hår. Bilderna visar exempel på hur processen går till. 

 

Dela upp håret och spraya i hårbotten. Du kan göra flera olika lager. Avsluta med att föna håret torrt genom att använda en rund borste för maximal volym eller dra igenom fingrarna

 

 

Resultatet med denna produkt ger mer volym till håret och det känns inte kladdigt även om man tar det på torrt hår och den är väldigt lätt att använda. 

 

OSiS Session Label Plumping Lotion är en volymkräm som ger dig både volym och fukt. Den slätar ut poröst hår, jämnar ut hårets struktur och gör det mjukare och lättare att hantera. Den har en mjuk konsistens och är smidig att jobba med. Den funkar lika bra i botten som i längderna. Håret får textur, stadga och fyllighet utan att det känns kladdigt. 

 

Produkten funkar även i torrt och fuktigt hår men för att få mycket mer resultat rekommenderar jag att det tas i blött hår innan och kan läggas på efter i torrt hår.

 

Du tar en klick av produkten i händerna. Fortsätter sedan med produkten i håret och luftar det lätt. 

Vill du använda produkten och sedan föna håret kan du ta produkten lätt i hårbotten ner mot topparna. Föna med en rund borste. 

 

 

Den här produkten är en ny favorit. Den är lätt att jobba med och att den går att använda i hårbotten trots torrt eller blött hår är magi. Den är enkel att pumpa ut från flaskan och den luktar gudomligt gott. 

OSiS SESSION LABEL består av sammanlagt åtta produkter; Volumizing Root Spray Mousse, Plumping Lotion, Salt Spray, Silk Shine Cream, Molding Paste, Dust It Flex, Flexible Hold Hairspray och Strong Hold Hairspray och rek. pris för dessa två ligger på 219kr. 

 

 

 

Lycka för en skönhetsredaktör

Idag i skolan har vi pratat om marknadsföring och massa cv. Ibland blir jag trött på att göra samma grej hela tiden. Och ibland kan jag känna mig så himla glad som trivs med det jag gör. Såna här dagar, när man pratar om jobb och tänker efter vilken lycka man kan känna pga sitt jobb, är grymt!

Mina mål just nu är jobba med tidningen(jobbar till och med dubbelt just nu) sommaren ut.
Söka heltid på en redaktion i Stockholm eller någon annanstans i Sverige till hösten.

Om detta inte blir av jobbar jag som städerska i New York typ. Jag skulle lika gärna kunna söka jobb på Ica för man kan aldrig få för mycket erfarenhet och när jag har den tiden så skulle jag kunna jobba på Ica, bara för att!

Men nu försvann min röda tråd i inlägget, lycka för en skönhetsredaktör är nästan obeskrivlig. Att få jobba med skönhetsprodukter, webb/tidning, utvärdering och en massa annat är kul!


Att få gå på stora events är det roligaste. :D

Lumene Bright Touch/ THE one oriflame

Det kom lite produkter igår och jag har precis bytt ansiktsrengöring som jag måste använda i minst 6 veckor, men vad gör man inte för en utvärdering och tar ett undantag? Jag fick även lite produkter ur The ONE serien, har ni koll på hur många mascaror jag har från Oriflame? Inte jag iallafall.

24 april

Idag har jag fått massa paket som ska fotas. Bland annat dessa underbara rouge från Everyday Minerals. Dom är 100% naturliga och färgerna är sååå fina. Är inte så förtjust i mineral produkter men kanske blir fint till sommaren när man inte använder lika mycket smink. :)

Har vart förbi BikBok också för att lämna lite tidningar till deras goodiebags som ska delas ut på ett event på lördag. Dom lanserar nämligen Angelica Blicks kollektion och jag kommer närvara för att göra lite intervjuer och skriva om eventet, ska bli så kul!! Ses då!


Maj

Det blev ganska många artiklar den här gången, har gjort mer innan men vi tar det lugnt och sen kör vi på bredare. Finns ju faktiskt en tanke bakom varje tidning. Lite kul.. :) jag har inte tagit med så mycket för killar den här gången men kompenserar det till nästa tidning då jag har massa produkter jag ska utvärdera!


Pustar ut......

Jag har fortfarande sminket från igår... Förlåt för att jag inte uppdaterat er om vad som har hänt under dessa 2 dagar innan modevisningen men det har varit så mycket!!!

Vi har lagt ner så mycket tid på det här, både jag, killarna i bandet, modeller och mina kollegor.

Modevisningen blev iallafall lyckad och värd all stress. :) vill tacka alla modeller och alla tjejer som har sminkat några av tjejerna också. Jag har inga bilder från dagen men Bingo Rimer var där så efter modevisningen satt vi i VIP-en med honom och 2 av våra modeller. Jag och Frida fick super bra bilder också! Min kväll var bäst iallafall. :)

11 april

Idag har jag hunnit varit i skolan, jobbat och tränat. Fått mina naglar fixade också! Affischerna som kom till kontoret häromdagen var fel tryckta så vi fick nya idag och då har vi varit överallt för att hänga upp dom och vart förbi KICKS och hämtat produkter. Såå kul! Jag är taggad på helgen och en ny vecka. Och jag är såååå taggad på mitt nya jobb som börjar i maj, berättar mer då. Nu ska jag skriva klart maj tidningen, duscha och fixa om mig!