galawesh

Kategori: ÖREBROGUIDEN/TIDNING

Brun utan sol piller

Jag älskar allt som har med brun utan sol att göra haha. Jag har testat SOLBRUN innan och det gav lite effekt men jag fick ju massa sol piller från Life och Maxosol så nu har jag bestämt mig för att testa Maxosol igen för en bättre effekt. Jag har ett paket kvar och det paketet ska jag spara till LA för ni vet att det ger bättre effekt när man solar samtidigt!?

HÄÄÄÄR har jag skrivit om vad jag tyckte om brun utan sol piller!

Brun utan sol tips/TEST

Det finns en hel del olika brun-utan-solkrämer på marknaden. Alla har olika prisklasser och kvaliteter. Det dom har gemensamt är att de flesta innehåller den verksamma ingrediensen DHA. Vissa krämer är färgade så att det är lätt att se hur krämen sprids över huden. Det är vissa krämer som blir mer gula istället för bruna och krämerna kan ge lite olika färg på olika personer, vilket kan göra att ett varumärke kan passa en hudtyp medan en annan blir mer gul. Koncentrationen av DHA skiljer sig också i olika krämer, det menas att vissa krämer ger en brunare effekt än andra. En högre koncentration kan göra att resultatet blir mer onaturligt på en mer ljus hy. Det är lite individuellt på den fronten då alla krämer är olika på nåt sätt.

För att få en fin, jämn och snygg färg så gäller det att utföra dessa steg noggrant!

STEG 1 – Rengör och peela
Börja med att duscha eller bada. Gör rent ansiktet och peela det.

Fortsätt sedan med att peela resten av kroppen med kroppspeelingen. Peelingen tar bort våra översta döda hudceller och gör att vi får en jämn och slät yta att arbeta med. Kom ihåg att ta lite extra på de områden som brukar vara torra ex. armbågar och knän. Avsluta sedan med en dusch för att skölja bort peelingkornen från huden så att den blir helt ren.

STEG 2 – Återfukta
Det andra viktiga steget för att få ett bra resultat är återfuktningen. Smörj in anisktet med en bra fuktkräm.

Massera sedan in en fuktgivande kräm över hela kroppen. Om du inte återfuktar huden efter peeling kommer huden att dra åt sig mer av brun utan sol krämen på de torra partierna och det ger det flammiga resultatet du inte vill ha.

STEG 3 – Brun utan sol
Nu ska BUS cremen masseras in. Välj gärna en som passar både till kropp och ansikte. Annars så kör du ansiktet separat med en som endast är till för ansiktet för bättre effekt. Skulle du föredra spray varianten så finns det också.

Smörj på krämen i ansiktet och över hela kroppen, var försiktig krig ögonbryn och hårfäste. Jag brukar börja på halsen sedan neråt och sen dra ut mot armarna. Börja alltid någonstans där du kan dra dig ut åt alla håll. När det är klart så tvättar du händerna riktigt noga så det inte blir fläckar. Sedan tar du en pad, på med brun utan sol krämen, dra neråt från handleden till finger topparna. Det är det då du får bästa resultatet! Efter ett par timmar så kommer din kropp ha fått en gyllenbrun färg. Om du vill ha en djupare färg så kör du en till omgång var 2 dag. Var noga med att skrubba bort allt sen så slipper du prickar på huden.

Använder du en spray så var noga med att hålla den ungefär 30 cm från ansiktet/kroppen så att det inte blir fläckar och tänk på att göra runda rörelser.

ACO Brun utan sol, 95:- på Apoteket.


Produkt: En parfymerad brunfärgande lotion för både kropp och ansikte.
Lukt: Luktar inte särskilt mycket men när den har torkat så kan man känna brun utan sol lukten.
Känsla: Den är lätt applicerad, precis som en vanlig lotion. Den sjunker inte in snabbt och jag kan tycka att det tar mer än 3 timmar för den att torka.
Resultat: Jämnt och snyggt. Ger inga ränder och ger mycket lyster. Det negativa är att det tar så långt tid tills den torkar, annars är den super. ACO brun utan sol innehåller inga UV-filter och skyddar inte mot solens strålning.

Lancóme Flash Bronzer, 325:- på KICKS

Produkt: Lancome Flash Bronze
Lukt: Luktar väldigt gott och är brun/svart i färgen.
Känsla: Eftersom den är brun i färgen så får man färg direkt och den sjunker in rekordsnabbt!

Resultat: Jag upplevde att det blev ganska ojämnt iomed att man får färg direkt och efter några timmar så får man ännu mer färg vilket gör så att man blir fläckig under dom timmarna emellan.
APOLIVIA ansikte, 69:- på ApoteketProdukt:
Parfymerad Brun utan sol för ansiktet, för alla hudtyper.
Lukt: Den är parfymerad, luktar inte ’‘brun utan sol’’.
Känsla: Den används progressivt för att få en solbrun färg, för mig räckte det att använda den 2 dagar för att få en snygg brun färg.
Resultat: Det här är den bästa produkten jag har testat för ansiktet. Den gav ett jämnt resultat och sjönk in i huden efter 2 minuter. Jag provade att lägga min makeup ovan på vilket gick super bra. Den ger även fin lysterAPOLIVIA Kropp och ansikte, 85:- på ApotekeProdukt: Parfymerad Brun utan sol för kropp och Ansikte

Lukt: Den luktar gott och inte brun utan sol lukt.

Känsla: Den torkade fort och kändes som en helt vanlig lotion. Sjönk in i huden ganska snabbt och gav resultat på några timmar.
Resultat: Jag skulle använda den igen, den uppfyller alla krav!Utvärdering av Spraytan!

HÄÄÄRligger ett inlägg uppe om spraytanen jag gjorde för någon månad sen. Spa Huset har grymma priser och skynda er att boka till studenten!!


Hehe fin bild.. Kändes lite konstigt att stå där och sen bli fotad men det är precis som att jag skulle stå där i bikini(vilket jag gör) så har inte problem med det. :)

Krog bowlingHar haft en trevlig kväll med jobbet idag. Vi har kört bowling mot alla olika restauranger och krog folk. Vet inte vilken plats vi hamna på men vi körde faktiskt hyfsat bra. Okej inte den ni ser på bilden hahaha. Ska alldeles strax hem och ta en promenad med en vän. Imorgon är det skola igen så måste vara utvilad.

Like a drum

Lägger upp lite fler bilder från i onsdags! Dessa har våran fotograf tagit heheh.. Taaaack mina fina vänner, Nina och Robin som ställde upp. Tror det kommer bli jätte snyggt.

Jag har redan planerat mitt andra projekt men det är hemligt än så länge, jag behöver bara hitta lite tid så jag kan köra igång med det med. Detta är något jag kommer behöva jobba med ganska mycket och det hinner inte jag nu. När sommaren är över vill jag packa ihop en väska för att dra men när det dyker upp sådana möjligheter så får man tänka en extra gång.. Ibland är det inte lätt, men jag vet att jag skulle må bra av att åka iväg, träffa nya människor och skaffa nya rutiner. Do more things that makes u happy!


Behind the scenes

Har precis kommit till fram till skolan, gått genom hela stan med det här cp vädret, fyfan!!! Det gick iallafall super bra och vi fick några bilder. Nu ska dom redigeras för att dom åker på tryck imorgon till affischer. Wiho!! Nu är det inte långt kvar...

Attitude 2014
Lite bilder från igår som är tagna med mobilen. Har bättre bilder på min kamera men dom bilderna går jag igenom när jag är på kontoret vilket inte är idag haha. Tack för en otroligt bra dag igår, jag har shoppat väldigt mycket och träffat trevliga människor. Även en kille som jag träffade på fashion week, världens coolaste. :)

Work mode ooooonImorse läste jag i tidningen att frukost är väldigt viktigt och det jobbiga med mig är att jag inte äter frukost. Jag kan klara mig en hel dag med bara middag och det irriterar mig för jag är så himla trött på morgonen och det enda jag dricker är kaffe, vilket inte är bra haha. Så nu har jag bestämt mig för att gå upp 1 timme tidigare för att äta frukost och då måste det verkligen vara nåt jag tycker om annars kommer jag aldrig få i mig det. :P nu ska jag iväg och köpa nåt att äta och sedan är det möte med ett par killar som spelar i ett band! Dom ska nämligen spela live på modevisningen. Woopp!!!

Paket

Kom ett paket till kontoret idag, trodde jag hade en till hemlig beundrare men det var nåt helt annat. Jag har fått dessa nagellack från Brallis som är utan de fem farliga gifterna. Dessa nagellack är från 100% Pure. Ska bli kul att testa och dessa kommer recenseras. :)