galawesh

Kategori: BILDER PÅ MIG 2011/2012

Städar...

Har haft en kort skoldag idag så det innebär att jag var hemma väldigt tidigt och somnade dirr.. Vaknade några timmar efter och hade fortfarande sminket på mig. Sen ringde Frida, hämtade upp mig med sin snygga bild och tog en trip till mc. Har annars inte gjort mer idag förutom att jag skulle jobba med tidningen men får skjuta upp det till imorgon. Har städat sen jag kom hem och ni anar inte hur det ser ut här i mitt rum just nu haha finns inte en endaste yta att gå på! På lördag ska jag stå på loppis och sälja ALLA mina gamla smycken och ALLLT smink!!!! Notera att jag inte kommer sälja nya smycken men har alldeles för mycket av allt känner jag.. Pengarna jag får in ska jag skänka till mig själv. Låter jätte bra haha. :D
Hittade några gamla bilder från 2an tror jag? När vi stod på gymnasiemässan och blev fotad av en annan skola. Roliga minnen. :)

Shopping kväll

I torsdags så var det shopping kväll här i Örebro. Det var massor med erbjudanden och rabatter, modevisning och så var Josefine Crafoord där. Vi intervjua även modebloggaren Josefine Grahn. Hon stylade besökarna och så berättade hon lite om vinterns mode. Jätte kul och hon var väldigt trevlig också. Carina var där och sminkade besökarna och henne har jag jobbat med tidigare. Det var en super rolig kväll och allt detta får ni se i vårt sjätte avsnitt på tisdag! :)


Här hittar ni Josefines blogg!

miss my hair color

Något som jag har tröttnat på är min hårfärg.. Jag färgar det mörkt och får utväxt efter en månad så jag måste färga varje månad typ. Jag är sugen på att lägga i en ljusare färg i halva håret, och ha en mörkare i botten och så ska det tonas in. Vill nog ha samma färg som jag hade förra sommaren. Nu ser det ju fräscht ut, men då var jag trött på mitt hår, kommer ihåg att det var så himla ovant att se mig i brunt hår efter 1 år så där ljust.

Lite blandade bilder jag hittade på Photobooth! :)

wiho ipad

sitter vid mammas nya iPad! sjukt coolt haha. tänkte bara säga heej.
Nu ska jag plugga hela kvällen. Har ungefär 8 inlämningar/prov tills nästa vecka, har praktik veckan efter så då ska jag inte plugga något alls! :)
Ha en sköööön dag kära ni!
världens bästa pojkvän

I might not get to see you as often as I'd like, I may not get to hold you in my arms at night, but deep in my heart I know that it's true. No matter what happens... I'll always love you.

If you love someone more then anything, then distance only matters to the mind, not to the heart.
Because of you... I laugh a little harder, cry a little less, and smile a little more.

Love you <3