galawesh

Kategori: FASHION TIPS, inspiration

The Kardashian kollection


Den nya kollektionen släpps snart och nu finns det sneak peak på vissa plagg. Dom här två är mina favoriter! Bodyn ligger på 45dollar, vilket inte är så mycket. När jag var i USA så var det rea på alla kläder från den gamla kollektionen men fanns inget fint eller något som passade.. 

FALL


Så epic fail det kan bli.. Med tanke på att jag åker alldeles snart så kommer jag ju inte få använda mina knee bots. Jag köpte dom förra året från Scorett och dom har bara varit i garderoben sen dess. Lite tråkigt men i höst så skulle jag bära dom om jag kunde! 

 

HIGH NECK SIDE ROUCHED DRESS

Eftersom jag flyttar till Australien så har jag bara försökt kolla på sommar kläder/klänningar. Det är lite jobbigt att undangå hösten och jag vill ju så gärna shoppa massa fint till hösten. Den här fina klänningen tror jag kommer bli riktigt snyggt på, men frågan är bara vilken färg är snyggast? 

OUTFIT


Jag fick en super fin student present av S. Vi hade precis träffats då så jag hade verkligen inte förväntat mig någon present alls, men då på student dagen så ser jag den här fina klänningen. Det första jag tänkte på var hur jag skulle matcha den. Vi sydde upp den så den är i en perfekt längd(vid knäna) och den sitter även lite tajtare på mig vid låren. (jag är inte lika rak som tjejen på bilden. Den är öppen ända ner till början av höften och nu äntligen har jag fått perfektaste tillfället att få bära den. Så ikväll åker den här klänningen på med mina sandaletter + en enkel hairdo. Klänningen heter Sacha Party Dress och det är FILIPPA K som står bakom den här fina. 

AUTUM OUTFITS

Kan inte låta bli att inpireras av alla snygga höst outfits. Men det blir lite jobbigt för mig för att jag klär mig bara i svarta jeans och vit skjorta pga jobbet. Ibland får man ut så mycket genom att klä sig annourlunda och det får man ju inte göra på det här jobbet. 
Kommer inte få uppleva hösten så där jätte länge, men min vita kappa ska användas och jag ska köra på lite mörkare nyanser av rött på läpparna. Sounds good. 

Fashion Week New York

Hade velat se alla visningar på en film typ haha. Har sett så otroligt fina plagg och jag älskar DVFs kollektion. New York är väl inget att jämföra med Sverige men det är en härlig känsla att gå på fashion week i Sverige också. Jag missade det här året och det kändes ganska surt då jag hade velat gå på flera av visningarna. Maybe next time. :)


River Island

Visst börjar det bli höst nu men mina tankar går fortfarande åt det varma hållet... Så nej jag kommer inte köpa ett enda höst plagg. Så jag förbereder med nya sommar outfits. Ett par sandaletter, har flera sådana men dessa var bara ett måste. Ett vitt linne som passar så bra till kjolen som också är så typisk mig. Och en ny clutch för alla jag köper går bara sönder. Fråga mig inte varför, men det är alltid dragkedjan. Jag tror det mesta händer på fyllan haha!


YELLOW

Oj vad jag SÅ gärna skulle vilja bära den här klänningen med ett par nätta klackar, brun hy och inga smycken alls. Perfekt!


10 juni


Älskar att vara hemma i Hallsberg när det är varmt. Då kan jag sola på min trädgård utan att någon ser mig haha, dock lite jobbigt att jag bor i en korsning så alla ser när jag måste förflytta mig på eftermiddagen..

Idag är det rosé tisdag, wopp!


HELMUT LANG


Jag älskar det han gör och har gjort det sen ett år tillbaka. Jag minns att jag satt och kollade på SS13 och blev kär i alla plagg typ. Nu är det mer classy och det här är i min smak!

Patsy

Jag har lite ångest över vilka skor jag ska köpa.. Egentligen vill jag bara ha ett par enkla skor, Jeffreys Foxy samtidigt som jag så gärna vill ha dom första på andra bilden. Jag hittade nämligen en ny sida men SUPER billiga priser. Och dom är från EU så det innebär att det är vanlig leverans tid. Hur bra???
Body Chain

Om ni vill köpa en student present till mig så önskar jag mig det här! Rihanna började trenden och jag tror att det här kommer bli stort på sommaren. HUUUR snyggt är det inte att ha ett sånt här kropps smycke med en enkel klänning eller som hon har på bilden!

Kropps smycket på vänstra sidan är från River Island och den andra finns på Nelly.com