galawesh

Kategori: FOTO

Sean banan

Ny vecka och mindre än en månad kvar till studenten. Har nästan allt klart, mina klänningar, biljett, sminkning, naglar och allt annat som är ytligt haha.
Idag har jag skola sen ska jag förbi jobbet för att lägga ihop det sista inför juni tidningen. Jag har förresten fixat en grym rabattkod till att förlänga fransarna hos en tjej som jag tycker gör snygga fransar. Kommer ut i tidningen den 1 juni! :)

Jag var även på Sean banan igår som var ganska rolig. Det var mycket små barn och han underhöll publiken till max!
13 april

Jag kunde inte blogga igår, gick inte ens att gå in på Facebook heller... Iallafall, jag var på conventum igår och såg The Fooo och Isac Elliot. Proppat med massa unga flickor och pojkar. 2 timmar innan konserten började så var det kö ända till biblioteket.. Helt sjukt! Kom in iallafall och stog läääängsg fram, nuddade liksom scenen. ;) haha! Jag tyckte dom var super grymma och även Isac som är 13 år!!! Wow.
Lägger upp fler bilder när dom kommer upp på Örebroguiden.

Medina

Igår var det jobb på Strömpis och Frimis. En kille kom fram till mig och frågade om han fick ta bild med mig med hans egna kamera haha jag tror jag dog lite där, min första fans bild lol, kan man säga så?? Haha. Sen gick vi till frimis där det var uppladdning inför 48H med Medina som för övrigt var bra live! Jag fick till en hel del bra bilder här är några som ligger ute på Örebroguidens hemsida! :)

Nu är det photoshoot i studion. Resultatet kommer upp imorgon!

Like a drum

Lägger upp lite fler bilder från i onsdags! Dessa har våran fotograf tagit heheh.. Taaaack mina fina vänner, Nina och Robin som ställde upp. Tror det kommer bli jätte snyggt.

Jag har redan planerat mitt andra projekt men det är hemligt än så länge, jag behöver bara hitta lite tid så jag kan köra igång med det med. Detta är något jag kommer behöva jobba med ganska mycket och det hinner inte jag nu. När sommaren är över vill jag packa ihop en väska för att dra men när det dyker upp sådana möjligheter så får man tänka en extra gång.. Ibland är det inte lätt, men jag vet att jag skulle må bra av att åka iväg, träffa nya människor och skaffa nya rutiner. Do more things that makes u happy!


Paradise hotelLite bilder från igår. Gick verkligen fort att fota den här gången, super mycket folk och det var roligt som vanligt. Tycker lite synd om Jesper och dom, alla tjejer klängde så dom inte ens kunde gå någonstans, hade jag varit i den sitsen så skulle jag bara tycka det är jobbigt men det är ju dom som valt det här så! Men det blev en bra kväll trots allt. Ovanligt att jag har mått så dåligt dom senaste dagarna? Kanske behöver göra nåt nytt och sluta gå tillbaka till saker när jag vet att det inte funkar. Det lät smart, lets do it! På väg hem nu iallafall efter en till förstörd dag haha men jag ska försöka vara glad ändå. Bara en vecka kvar i skolan, helgen är planerad, Köping tjejerna kommer hit och resten av helgen kommer vara bra. Tur att man kan planera saker iallafall.

Julgalan 2013
Det var sjukt svårt att få bra bilder, ljuset, kameran och allt kändes bara fel. Hade en kamera som jag aldrig fotat med och när man har haft en bra kamera så ser man skillnaden direkt. Fick några bilder iallafall! Tack Örebroguiden som gör det möjligt för mig att göra såna här roliga saker. Fick ett samtal av ett företag igår som hade pratat med min chef om ett jätte roligt jobb som jag kommer börja med inom snar framtid. Vi har bokat in möte i Stockholm i början av januari så troligtvis kommer en plan läggas upp då. Känns jätte kuuul att jag får starta upp detta och att dom faktiskt tror mig. :) Nu ska jag verkligen bygga upp mitt namn och jag förstår att ni blir nyfikna men det är hemligt tills mötet är avklarat! :D

Upp