galawesh

Kategori: MAKEUP/HAIR

Hairdo

Jag gjorde Linns balfrisyr i onsdags. Hon blev super fin i håret och hur fina är inte det här paret. Det bara strålar om dom. Kram till båda er!


Make up day

Vilken lång dag.. Jag har gått runt med huvudvärk hela dagen och när jag kom hem från skolan somnade jag, till klockan 8!!! Huvudvärken är över, tack och lov. Jag har suttit och små jobbat lite och tänkte faktiskt försöka lägga mig snart igen haha.

Ovan ser ni bilder från min skoldag. Vi gjorde om oss till killar, haha jag var så jävla ful hela dagen men ibland får man väl bjuda på sig själv lite.

Beauty therapy

Jag läser en bok på engelska som innehåller allt inom makeup. Tips till er som vill lära er allt på engelska! Fick den här av min lärare och nu har jag några glosor också, hatar att plugga men det här är faktiskt kul. Egentligen borde jag kanske plugga körkort men har inte brådska med den så lär mig hellre vad en snedställd pensel heter på engelska. :P
Dragqueen

Idag har vi haft Brigitta Lagerholm här som har visat en halvt dragqueen makeup. Hon är grundare för Makeupstudion. Det var väldigt kul att få se eftersom detta inte ingår i våran utbildning.Akryl naglar

Idag hade vi kundsalong och jag fick göra ett helt set naglar med akryl. ALDRIG gjort det innan, jag har bara testat akryl. Det gick ganska fort faktiskt. Fick köra tippar på henne och hon ville ha så korta naglar så fick fila ner ganska mycket men min lärare blev jätte nöjd över dessa naglar så nu har jag checkat av detta! :)


FANTASI

Idag har vi redovisat våran uppgift Fantasi. Vi körde i grupp och ni ser våran varelse där uppe! Haha visst blev det bra? Jag är jätte nöjd över arbetet som jag, Shannelle och Nina har gjort. Vi hade ett grymt samarbete och vi fick ett super resultat också. :)

Salong plus naglar

Lite bilder från igår.. Marie som är grundare av märket Scratch var där och klippte bandet. Jätte kul. :)

Nu är jag på mitt första jobb och gör klart april numret, går på tryck imorgon så det är mycket som måste fixas.. Kl 4 ska jag iväg till mitt andra jobb haha. Jag är super trött så imorgon ska jag verkligen SOOOOOVA ut! Behöver det so bad...

Trött och mat

Ja det är i princip vad blogginlägget kommer att handla om haha. Ligger i soffan och är helt död typ. Haft en låååång skol dag, vi har byggt lite hår, vi har fantasi som tema och ska utföra en makeup samt uppsättning om några veckor så vi har tränat lite idag som ni kan se på bilderna. Direkt efter skolan så tränade jag. Har verkligen ont i armarna och jag har fått massa utslag!!! Kliar sönder så jag ska till vårdcentralen och kolla upp det. Nu har jag precis ätit så jag är jätte mätt och trött men vill gärna avnjuta den här maten igen för det var så gott. Tack världens bästa. :)

Ögonfrans förlängnings kursIdag började äntligen den här efterlängtade kursen. Har verkligen velat ha den här utbildningen lääänge och var jätte nära på att ta den för ett halvår sedan men eftersom skolan inte tog tag i det(skulle ingå i utbildningen) så gjorde vi i klassen det. Så idag kom en tjej från toupemabelgal och presenterade produkterna, körde teori och sedan jobbade vi praktiskt.

Jag tycker det är ganska svårt, eller i början. Jag har svårt att sitta till med benen ibland ich sen att använda båda händerna, alltså göra två saker samtidigt är omöjligt för mig oftast. Men trots det så tycker jag resultatet blev helt ok. Jag vet vad jag gjorde för fel och nu gäller det bara att träna, träna och träna!

Jag kommer ta den andra kursen också vilket är den andra metoden av fransförlängning så jag blir utbildad fullt ut nu när jag kommit igång. Men så länge så är det här en bra grund och nu kan jag ju det här liksom. Men för att bli bättre gäller det självklart att träna mer. :)

5 februari

Mår bättre idag, skönt att inte behöva vara så himla nere och känna sig helt död. Försökte dricka mycket te igår, lyckades lite. Hade annars en trevlig kväll, kollade för första gången på en "krigs film" och den var faktiskt bra. Gillar inte att kolla på filmer haha unless its a tjej film så klart!! Somnade tidigt igår också vilket var ett bra val eftersom jag vaknade utvilad imorse. Sååå skönt, kan ändå inte få min sömn på helgerna liksom. Annars har jag bara varit i skolan, gjort lite balfrisyrer och vart förbi kontoret, har fått en hel del brun utan sol produkter. Vet inte vart jag ska börja haha!

Nu ska jag hämta lite mer te sen börja planera morgondagen, har ganska mycket att göra... :/

Elin Kling blir ambassadör för oriflame

Det nya makeupmärket heter The One och lanserades under Mercedes-Benz Fashion Week i Stockholm.

Oriflame har under den senaste tiden inlett en hel del samarbeten med flera makeupartister, bloggare och stylister som tillsammans bildar The One Collective där Elin är ambassadör.

– Det är en ära att få vara den globala ambassadören för Oriflame, ett företag som jag verkligen beundrar för dess värderingar och kunskap inom skönhet, säger hon i ett pressmeddelande.

Tillsammans med de andra trendsättarna kommer bloggaren att bevaka de senaste skönhets- och modetrenderna åt Oriflame och dela med sig av tips och inspiration.Snart...

Ska jag gå en ögonfransförlängnings utbildning. Vilket innebär att jag kommer bli diplomerad och kommer att göra massa fransar om jag tycker det är kul! Eftersom utbildningen är kort och jag behöver träna för att bli bättre så kommer jag ha bra priser i början så det är bara att kontakta mig så ordnar vi en tid!

Ska bli super kuuul! Jag känner att det är lika bra att jag har den här utbildningen när jag ändå håller på med allt runt om det här yrket. Och jag förlorar faktiskt inget på det eftersom det ger mig massa möjligheter i framtiden då jag kan bredda på det jag kan. :)