galawesh

Kategori: MILANO 2015

DUOMO Di MILANO

Det var en dröm att få gå på dom här gatorna! Så himla mäktigt att se katedralen in real life. Och lika så den stora gallerian. 

 
Milano är en stad jag skulle rekomendera ALLA att åka till. Det är underbart fint och allting är så enkelt. Tunnelbanorna, bussarna, spårvagnarna och det är bara en härligt stad over all. Sen finns det så mycket mer att se som vi tyvärr inte hann pga tid och ont i fötterna men jag kommer åka tillbaka dit. =) So far so good.. Och mitt härliga sällskap, tyckte det var super kul att få umgås med Shads klasskompisar, dom var riktigt goa och hans snälla vän från Thailand. =)) 

Salone del Mobile Milano

Dag 2 av våran lilla trip till Milano besökte vi mässan Salone di Mobile. Innan det åkte vi in till central och mötte upp Shads vän från Thailand som bodde i Milano vi drack kaffe ihop sedan åkte vi mot stället. Det var proppat med folk på tågen och utanför. Grymt stort ställe och dom måste ha jobbat på mässan väldigt länge för det var SJUUUKT stort. Det var verkligen WOW. Man skulle behövt mer än 1 dag för att gå igenom allt men jag sa till Shad att vi kollar precis det han känner att han vill se. :D Mötte upp hans klasskompisar och vi började gå runt och kika. Dom hade redan sett lite eftersom vi var lite sena hehe. Anyway, det var alla stora märken som Bently, Fendi och massa andra som ställe ut deras interior. Hela mässan byggdes på inredning. Om man kollar på hashtags så har dom närmare 70.000 bilder på dessa 3 dagar! 

Jag tog inte många bilder men här är några! 

Min klänning kommer ifrån BERSHKA. 

Milano dag 1

Vi landade i Milano rätt tidigt, flygresan gick super bra förutom att flygbolaget vi åkte med kanske inte var världens bästa. Man fick tydligen inte ha en handväska, utan endast en väska per person. Det har jag aldrig varit med om, men som tur  var så fanns det plats i min rull väska iallafall. Vi tog tunnelbanan mot vårat hem som var såå centralt och bra. Det kändes som Paris på riktigt den här gången haha. Vi hade en super fin lägenhet, som jag tyvärr inte tog några bilder på.. Vi fräschade till oss efter det och sedan gick vi ut. 

Meningen med resan var att besöka en väldigt stor mässa. Men vi hade en dag innan det och då gick vi runt och kollade på allt annat som var uppe. Hela Milano var fylld med events, inspiration och mycket turister. Vi kom in på events som Tory Burch, D&G, Tiffany&co och massa mer! Det var mäktigt att gå på den gatan, D&Gs butik var ungefär 250 meter lång... 
Vi lunchade på ett väldigt gott ställe, nämligen ingången till själva BOSS butiken, haha. Jag vet inte varför allt var så ytligt den dagen men det var nice. Efter att vi hade känt oss klara åkte vi hem, bytte om och mötte upp Shads klasskompisar på ett annat ställe som han också ville se. Lagom tills solnedgången gick jag och Shad hem, vi hade planerat en lite mindre utgång men vi däckade i sängen kl 22 och jag vaknade någon gång på natten och ba: Shad, vi somnade! Det roligaste var att innan vi somnade så sa han, det kommer sluta med att vi båda somnar och vaknar kl 3 och blir besvikna på oss själva, sagt och gjort så blev det så haha!!! :) 

Hemma från Milano

Jag är ledsen för min dåliga uppdatering men har haft 4 intensiva dagar, i Milano och Napoli, Neapel alltså! Vi kom hem sent igår kväll från Napoli så idag har jag bara velat ta det lugnt, dock såg det ut som att det har varit 10 barn och lekt här. Så det har vi tagit itu med imorse hehe. Nu ska jag lägga in lite bilder från våran resa till datorn så uppdaterar er efter det! :) 

Milano

Tänkte bara säga hej från Milano! Vi har haft en lång dag och både mina och Shads fötter värker haha. Nu ska vi laga mat, såå hungrig efter den här långa dagen..

Upp