galawesh

Kategori: MUSIC

Ny musiktjänst - Tidal

Den nya musiktjänsten har kommit under namnet ''Tidal'' där bland annat Jay Z ligger som grundare. Artister så som Rihanna, Beyonce, Alicia Keys, Calvin Harris, J Cole och Madonna har lockats till denna idé som ska funka precis som Spotify. Kändisarnas musik sägs ska raderas från Spotify då artister så som bland annat Kanye West, Madonna och Daft Punk drar sig ur. 

Tjänsten Tidal lanserades under måndagskvällen och det ska ligga på $20 i månaden men finns alternativ där tjänsten kostar lika mycket som Spotify.

 Vi får väl se om detta tar över. Jag presonligen gillar Spotify eftersom det är ett väldigt enkelt att använda och det är bara därifrån jag lyssnar på musik via telefonen. Men eftersom det är en bred kändisgrupp som gör detta tillsammans kan det faktiskt ta över. 

HÄÄÄÄR kan ni se deras introduction. 

 

 

''The rapper and business mogul Jay Z -- real name Shawn Carter -- acquired the service earlier this year when he splashed out $56 million for Swedish company Aspiro, which owns both Tidal and European streaming service WiMP''

Far Alone

 

 

 

 G-Easy har varit min favorit länge och sen jag kom till Australien har jag lyssnat på den här låten och igår lyssnade jag på den igen efter att inte lyssnat på 1 månad, fick så mycket bra vibes och tänkte tillbaka till min första tid här, det gjorde mig glad. :) 

 

Take the night

Ni vet min vän Jeriet har en hel del bra låtar ute på youtube. Hans musik är riktigt bra och tänk att det var via hans musik vi fick kontakt från början. Han lanserar också sitt egna klädmärke snart. Iallafall, Im a supporter, checka in hans sida HÄÄR! 


Min favorit låt just nu. :D 

your love

Min nya favorit låt. När jag var i USA så var allt runt om så lugnt för mig. Jag som älskar när nya låtar kommer ut hade missat varenda en!! När jag kom hem och visade en låt för en vän och hon ba, men hallå den där är gammal... Nu äntligen kännerjag mig inne i världen igen,lol. Jag älskar Nicoles nya låt, den är såååå bra och jag tycker den här tjejen är så himla snygg. She is a queen for me!


tårögd

Det är mycket som har berört mig idag, imorse läste jag en text på Facebook som fick mig att tänka om. Jag brukar bara scrolla förbi sånt för jag vill inte läsa nåt som får mig att bli ledsen, men det berörde mig verkligen. Den här texten fick mig att blicka fram, från allt dåligt som hänt mig, till allt BRA jag har just nu. Även om allt inte är på topp, så finns det andra saker som är på topp för mig. Som mina fina vänner, mitt jobb och att jag slutar skolan snart. Ibland så hinner man inte tänka på att det finns så mycket bättre dagar innan man börjar hata allt. Och nu känner jag, om nåt inte går bra så finns det annat och det är i dom banorna jag ska tänka. Jag känner mig glad, trots att jag är nere. Jag känner mig nöjd över vissa beslut jag har tagit och vissa ångrar jag men det handlar om hur jag vill leva mitt liv och då känns det rätt.

Jag såg precis den här videon på Youtube och jag rös... Jag älskar killens utstrålning. Den här videon fick mig att bli ännu gladare. :)


18 maj

Haft en trevlig och kort helg i Stockholm. Dagen började tidigt igår, jag och Nina shoppade lite innan allt började. Jag har köpt min balklänning nu och den är super fin. Verkligen en klänning som är jag!
Sedan åkte vi till våran första destination och mötte upp Kodie samt alla andra som var med. Skönt när man kan klicka med alla. :) vi grillade, spelade fotboll, dansa och bara hängde med varandra, precis som ett kompisgäng! Sen åkte vi in till Kungsträdgården och jag gjorde min sista scen där. Stockholm var proppat med folk då det var Size in the park. Jag åkte iväg och somnade direkt typ. Har aldrig varit så skönt att få sova, jag var så seg efter allt och min gå nagel värker fortfarande från igår haha...Lägger upp fler bilder senare, har alla på min kamera..:)

JAG SKA MEDVERKA I EN MUSIKVIDEO

Skrev ju lite om det häromdagen och tänkte berätta för er att jag åker till Stockholm imorgon för att medverka i en musikvideo. Det här var lite spontant och jag kände mest att det är en kul grej, så varför inte? Sen har jag fått med mig min vän Nina också. Kan nog inte bli bättre. ;)
Musikvideon är till en låt som släpps i sommar av Crew Cardinal och Kodie. Jag vet inte om jag ska skriva mer än så men det ska bli jätte kul. Jag hade redan planerat in en resa till Stockholm den här månaden för att köpa min balklänning så det hinner jag göra då med. GRYMT!

Här är en låt av Error404 där Kodie sjunger med, tycker om den här låten mest. Lovar att ni också kommer göra det!


SURE THING

Underbar röst, hela han är så bra och jag älskar den här låten. Endast acoustic haha lyssna så får ni avgöra själva!