galawesh

Kategori: SHOPPING 13

Bandage dresses

Så himla sugen på att köpa en sån här klänning. Jag vet att den var poppis bland kändisarna förut, tyckte inte att dom var så snygga nu men nu ser jag med en helt annan synvinkel haha. Skulle nog börja köpa en svart och sedan en blå! Dock var inte den svarta på bilden snygg, det ska vara en i den klassiska modellen. Jaaaa jätte snyggt, ge mig sommar, en stor båt, lyxiga drinkar och snygga skor...
White and greyÄlskar dom här topparna! Dom finns nästan i alla butiker numera och jag har redan en röd och en vit från BikBok, dom är mer öppna så man får ju fixa till det annars flashar man som fan haha. Den här varianten är bättre! Mycket skönare också. Har en i svart med men den vart tråkig på bild! Dessa finns på Lager 157 för 99 kr!

Julklapp

Jag har fått massa små saker i julklapp men det här slår nog det mesta. Eller inte mina läppar. ;) fick detta av Anthonys mamma. Jag älskar hårsprayen, den är verkligen min favorit. Jag har en root lifter från samma märke och den här ger verkligen volym när man har tuperat håret! :) Tack för min fina julklapp!
Mina läppar

Förstår att ni är nyfikna för att jag har fått massor med mejl(???!) om att jag ska visa mina nya läppar.

Jag tog som sagt 1 ml stylage, gjorde så himla ont när hon tog i sprutan, kände hur ögonen börjades fylla med tårar och jag tänkte för mig själv"de blir snyggt" haha. Anthony var med mig och när överläppen var klar så frågade jag, hur ser det ut? Så svarade han, det ser bra ut så då tänkte jag, okej nu kör vi DET BLIR SNYGGT. Väldigt obehaglig känsla, men det gick fort och jag fick faktiskt bedövning innan! Mina läppar var alldeles förstora efter men nu har det lagt sig mer och mer.. Så jag är super nöjd och själva utförandet var grymt gjort. Hon var så snäll och när jag fyller på nästa gång så är det hos henne!

Om ni är sugna på att fixa era läppar så är det bara att kommentera eller skriva till mig på Facebook så får ni kontaktuppgifter!


Mina läppar före och efter. Ni ser ju hur små läppar jag hade innan. Bilden under är tagen precis efter så dom var lite svullna där.

Yves saint Laurent - manifesto

Addicted utav denna parfym! Så himla god och kvinnlig. Den är gudomlig och blir mitt nästa köp av parfym! Manifesto har en fräsch topp av bergamott och knoppar av svartvinbär. Hjärtat är blommigt med ackord av sambacjasmin och liljekonvalj. Basen är träig och lätt orientalisk med noter av cederträ, sandelträ, bourbonvanilj och tonkaböna.


YSL Manifesto är en hyllning till kvinnan som vågar uttrycka sig och stå upp för den hon är. Känner att det är lite jag haha.


They are done

Äntligen! Dock lite svullna men det börjar gå ner nu, känner inte av dem och kan inte dra ihop läpparna än haha. Mysigt.. Kom till Stockholm tidigt imorse, hängt på stan, handlat julklappar och sedan fixat läpparna. Tänkte att jag gör ett separat inlägg om det så blir det bäst! :)
Tänk er mig hänga runt i gym grossistens butik, jag hade nog varit lite vilse lol.

Min nyårs klänning

Egentligen inte men när jag fick hem den så tyckte jag att den skulle bli det haha. Jag vill verkligen inte vara så uppklädd för jag gillar inte när folk kollar. Det känns inte så bekvämt haha men jag gillar den här! Det syns inte på bilden men det är som en bandeau med glitter och transparent tyg över. Väldigt simpel! :) den kommer ifrån en engelsk sida och tog mig 3 veckor att få hem så kanske inte är och rekommendera. ;)


Läppförstoring

På lördag har jag bokat tid för att fylla läpparna. Varför jag väljer att göra det här är för det första, mina läppar är otrolig små. Det andra, jag har mått dåligt över min näsa innan men det har jag försökt komma över, men jag känner att jag inte kommer ha några komplex över min näsa när mina läppar ser lite större ut. Tredje: jag skulle nog passa i liiiite större läppar. Fjärde och sista: det är snyggt!!!! Så nu har ni fått 4 anledningar till detta.


Jag kommer göra det på en klinik i Stockholm. Jag har läst mycket om Stylage och kommer därför använda mig av det. Kommer förmodligen lägga i 0,8 ml sedan spara resten för eventuella korrigeringar om det går. Känner att jag inte vill komma med så stora läppar direkt, skulle kunna tänka mig att fylla på!


Stylage ska vara bättre än de flesta fillers och håller 9-12 månader. Man får inga blåmärken eller överdrivet svullna läppar av det. Och det är många som har rekommenderat det för mig och ett plus är att det är den billigaste varianten. :) för mig kommer Stylage M kosta 1900. Mer vet inte jag så jag är jätte taggad tills jag ska göra det, nervös också haha. Men jag tror det kommer bli bra!


Före och efter på paow

nagel oljorImorse när jag kom hem så hade jag 4 stora paket att hämta. I en av dem låg min nyårs klänning wihooo! Och i resten var det lite små grejer. Jag har fått dessa nagel oljor hemskickade, en ny webshop ska lanseras snart där kommer dessa oljor att finnas! Är det någon som behöver en olja så delar jag gärna med mig haha har numera 24 stycken över. :P

Sjukt smidiga och praktiska. Inte stora alls och fungerar fint i min väska. Bra att ta fram lite ibland och olja in naglarna!

New dresses


Idag har jag shoppat lite klänningar och skor. Bara så där. Trots att jag får paket varje dag så känns det inte tillräckligt haha. SHOPPAHOLIC!!! Stackars den som kommer bli tillsammans med mig i framtiden, jag lägger bara pengar på kläder,skor och smink typ haha!