galawesh

Kategori: SHOPPING 13

Naked 3

Jag läste på en amerikansk blogg att Naked 3 finns ute nu. Jag tycker färgerna är super fina men kanske lite för mycket pengar för en en liten palett. Dock är dessa färger mycket snyggare så jag funderar på att beställa hem den! Eller 2an, kan inte bestämma mig haha.

Favorit concealer

Hej! Gillar din blogg ! :) har du nån favorit concealer ?


Tack vad snällt! Jag använder Make up stores cover all mix efter att ha testat den i skolan. Den täcker super bra och när jag var i Stockholm så köpte jag en studio foundation på burk i färgen beige. Jag använder först concealern, den orange har jag runt ögonen och den gula där jag är röd, efter det lägger jag foundation. Jag kör den foundation när jag känner att jag vill vara lätt sminkad men annars så använder jag den nya från Elf. :)
concealer palette

Jag har börjat samla på mig massor med smink haha. Jag kommer förmodligen börja jobba med något helt nytt snart så då ska jag ha med mig allting som är mitt!


Den här paletten innehåller 15 stycken olika färger som man både kan använda som concealer och foundation. Det som är bra är att alla nyanser finns där och man kan blanda om det inte finns en exakt färg.

HD MATTIFYING CREAM FOUNDATION

Jag har shoppat massa den här månaden så det kommer saker varje dag haha. Idag hade jag 3 paket att hämta ut, och det var mitt smink från E.l.f!

Tänkte testa något nytt, det här är precis samma foundation som jag använder men det känns bättre att bättra på med denna. Den kallas också "on-the-go". Hoppas den är bra! :)

Gold

Två fina smycken jag har fyndat på BikBok hehe. Den stora tog jag med bara för att den var guld men den är också från BikBok. :)
Shoes
Äntligen är dom mina! Sååå glad. Hade på mig dem igår för första gången och dom var så sköna. Nu blir det fler utgångar med dom hihi. Love

SilverMin nya fina klocka som jag fått av världens bästa. Har en annan silvrig klocka och har haft den i 4 år typ så den här fina kom rätt då den andra ser lite sliten ut hehe. Älskar den!