galawesh

Kategori: SHOPPING 14

Anne Michelle


Jag har ett par favorit skor från Anne Michelle som jag inte tog med mig. Dom sista på bilden. Vet inte vad jag tänkte.. Dom passar till dom flesta kläningarna jag har eftersom dom är så enkla men dock världens oskönaste skor. Efter 2 timmar går det inte att gå mer.. Tyckte så synd om S när vi var i Paris, gnällde över det hela tiden.. Iallafall, jag har hittat två liknande, dock inte likadana men vill så gärna ha från det märket eftersom jag hade ett par andra skor som höll sååå länge. Det verkar inte finnas här. Dom andra två skorna är från Target och det är där man hittar billiga skor haha. $35 kostar dom! 

 

Need & want


Efter att ha sålt alla mina älskade smycken så börjar jag sakna stora halsband.. Det är något jag verkligen ska försöka hitta i Sydney eftersom det är ganska tungt att ta med härifrån. Jag vill så gärna ha Lancomes nya L'Absolu Velours lip gloss som är PERFEKT röd och matt. Jag känner att 300 kr är lite för mycket för ett läppstift i nu läget men det är mitt nästa köp när det gäller läppar iallafall. Ett par nya brillor hade suttit bra nu när jag åker, Alexander Wangs Cat Eye sunglasses är dom perfektaste. En Shoulder bag från YSL. Behöver jag skriva något om den??? Och det sista, en hat! En lite mindre fast svart. Har en perfekt sommar outfit i huvudet med den. 

TOPP STORM


Skrev ju om crop tops för någon vecka sedan. BikBok har fått in 7 toppar med olika mönster och färger. Dessa kostar bara 99:- och min favorit är den blåa! 

 

Bikinis

Om 1 dag så är det bara en vecka kvar tills jag flyttar. Har handlat det mesta men nu återstår bara lite bikinis jag ska beställa till min adress i Australien eftersom jag inte får med mig det från Sverige. 
Jag gillar mer basic bikinis och har hittat 2 från Wonderland. Egentligen borde jag köra all in med något annorlunda men det tar vi när jag är i shape på riktigt. Har förresten skaffat mig en gymkompis i Aussie. Betalar då endast 5 dollar i veckan för gymmet, hur bra??? Så mina dagar ska ju inte bara bestå av lathet, hehe. 

Jag har försökt att hålla igång nu när jag varit i Sverige och lyckats ganska bra men jag vill verkligen köra all in med träningen där nere. Känner att jag kommer säkert ha lite tid över och då kan jag göra något åt det. 

 

 

L'imperatrice 3

Min nya doft. Trodde det där var den sista innan min resa men nej, jag har faktiskt hamnat i någon doft period. Känns det som iallafall, haha. Den här är iallafall underbar och den kommer nästa förknippas med Paris lite eftersom jag köpte den där.

Sporty leather


Jag älskar mina nya shorts som är i läder. Dom sitter perfekt och jag vet exakt hur jag ska matcha dessa i Aussie. 

CROP TOPS

Jag har sett så många fina crop tops och har därför beställt en som jag tyckte var basic och snygg. Gillar inte när det är för öppet, men den ska jag matcha med min skinn kjol. Tjejen på bilden har matchat den riktigt bra men eftersom jag trivs bättre i kjolar så tycker jag det ser bäst ut på mig. LÄNGTAR tills jag får bära outfiten i värme. Allt ser bättre ut på sommaren haha. 

tailored jacket


Har börjat tycka att kavajar/blazers/jackets är så snyggt. Känns som om det är något som faktiskt är dags att börja använda lite mer. Jag köpte en jätte fin i puderrosa på H&M som jag även har på mig idag! Ska visa bilder på den senare. :) 

 

The Kardashian kollection


Den nya kollektionen släpps snart och nu finns det sneak peak på vissa plagg. Dom här två är mina favoriter! Bodyn ligger på 45dollar, vilket inte är så mycket. När jag var i USA så var det rea på alla kläder från den gamla kollektionen men fanns inget fint eller något som passade.. 

HIGH NECK SIDE ROUCHED DRESS

Eftersom jag flyttar till Australien så har jag bara försökt kolla på sommar kläder/klänningar. Det är lite jobbigt att undangå hösten och jag vill ju så gärna shoppa massa fint till hösten. Den här fina klänningen tror jag kommer bli riktigt snyggt på, men frågan är bara vilken färg är snyggast? 

OUTFIT


Jag fick en super fin student present av S. Vi hade precis träffats då så jag hade verkligen inte förväntat mig någon present alls, men då på student dagen så ser jag den här fina klänningen. Det första jag tänkte på var hur jag skulle matcha den. Vi sydde upp den så den är i en perfekt längd(vid knäna) och den sitter även lite tajtare på mig vid låren. (jag är inte lika rak som tjejen på bilden. Den är öppen ända ner till början av höften och nu äntligen har jag fått perfektaste tillfället att få bära den. Så ikväll åker den här klänningen på med mina sandaletter + en enkel hairdo. Klänningen heter Sacha Party Dress och det är FILIPPA K som står bakom den här fina. 

River Island

Visst börjar det bli höst nu men mina tankar går fortfarande åt det varma hållet... Så nej jag kommer inte köpa ett enda höst plagg. Så jag förbereder med nya sommar outfits. Ett par sandaletter, har flera sådana men dessa var bara ett måste. Ett vitt linne som passar så bra till kjolen som också är så typisk mig. Och en ny clutch för alla jag köper går bara sönder. Fråga mig inte varför, men det är alltid dragkedjan. Jag tror det mesta händer på fyllan haha!


MIN STUDENTKLÄNNING!
Jag tänkte vara snäll och visa er min studentklänning jag ska ha på dagen. Jag skulle gärna velat ha den jag har i huvudet men den passade inte mig så fick bli den här. Det är spets ovan och sen chiffong nertill. Dock sitter den TIGHT under bröstet så jag kan knappt andas men det gör nog inget haha!