galawesh

Kategori: Skönhetspod/webbtv

Shopping kväll

I torsdags så var det shopping kväll här i Örebro. Det var massor med erbjudanden och rabatter, modevisning och så var Josefine Crafoord där. Vi intervjua även modebloggaren Josefine Grahn. Hon stylade besökarna och så berättade hon lite om vinterns mode. Jätte kul och hon var väldigt trevlig också. Carina var där och sminkade besökarna och henne har jag jobbat med tidigare. Det var en super rolig kväll och allt detta får ni se i vårt sjätte avsnitt på tisdag! :)


Här hittar ni Josefines blogg!

Skönhetspodden avsnitt 5

Kl 20.00 kommer det nya avsnittet. Tänk att vi hunnit spela in 5 avsnitt! Det ser säkert jätte enkelt ut, tänker ni. Men vi har faktiskt en tanke bakom det här och det blir inte alltid som man vill. Men det kan bara bli bättre! :)

http://www.orebroguiden.com/guidentv/
På länken ovan kan ni kolla in det nya avsnittet!Bilder från förra gången! Och våran modell är så jäkla snygg, hon är perfekt för det här!

Thank you palmolive

Palmolive har sponsrat med alldeles nya produkter till Skönhetspodden. Vi kommer att prova dessa produkter och sedan recensera dem i ett avsnitt för er som vill köpa dessa produkter när dom kommer ut i butik! :)Tack så mycket. :)

18 november


Vårt 5e avsnitt spelades in idag. Vi visar hur man sotar ett öga, på två olika sätt! Sminket är från palina och dom har verkligen många olika ögonskuggor i varje nyans typ haha! Det är typ hälften på bilden.. Jaa annars så har det varit segt idag, kom hem sent så har jobbat lite, städat HELA mitt rum. Får panik av allt damm nu när dom håller på att renovera så jag tog tag i det själv. Känner mig stolt. :D nej nu ska jag bädda ner mig, ska kolla paradise hotel som kommer alldeles strax! :)

18 november

Hann inte blogga igår då jag hade mycket att göra när jag kom hem. Har planerat min vecka och sen så ska jag bokat in lite kunder som ska fixa naglarna. Jag har beställt nytt material som förhoppningsvis kommer nästa månad och har sålt det mesta jag har kvar. Ska ta bild på allt annat jag vill få sålt så ska jag samla på mig nya saker hihi. :) nu ska jag iallafall iväg till skolan någon timme, senare ska Frida och jag spela in avsnitt 5. :)Upp