galawesh

Kategori: STUDENTEN 2014

Ännu mera student...

Har så mycket att skriva och så många bilder att visa er men tiden räcker ju inte till.
I lördags så var jag hemma i Hallsberg och firade mig med min släkt. Dom hade gjort det så fint. Jag är dålig på att visa uppskattning ibland, men jag är såå tacksam över all tid dom tog för att ordna ihop allt.
Efter det åkte jag in till Örebro och mötte upp mina vänner. Det blev en kort natt eftersom jag var sååå himla trött.När jag kom hem till Hallsberg så fick jag fina blommor på posten. Det värmde mitt hjärta en aning(generad.... :)

JAG HAR TAGIT STUDENTEN

Obeskrivlig dag.... Dagen började med champagne frukost som var sååå lyckad. Efter det gick vi till skolan och där var det massa tal, fila och slutligen ut springet. Jag var så himla lycklig eftersom allt var så jäkla bra!! Efter massa mys var det dags att åka flak(som jag och några tjejer i klassen fixade dagen innan) vi åkte 2 varv och det var såå kul. Häftig känsla!!!

Det var skönt att jag inte hade några planer efter allt eftersom det slutade med huvudvärk DELUXE. Jag sov 2 timmar och tog 2 huvudvärkstabletter för att överleva kvällen på Frimis som var så jävla bra! Inte nog med att jag fick gratta alla mina vänner som tagit studenten så var det bästa ändå att hänga med tjejerna i klassen en sista gång. Min kväll avslutades perfekt med prins charming. :)

Bilderna är från min mobil, lovar att uppdatera er när jag fått bilderna från fotografen och när jag lagt in mina bilder.

Imorgon tar jag studenten.....

Kan inte fatta att jag tar studenten imorgon. Det känns så himla overkligt. Har jag verkligen gått i gymnasiet i 3 år??! Spenderat 3 år i skolan? Hur fort har det inte gått liksom.. Från att börja i en klass med bara random tjejer till att känna alla på olika sätt. Ibland har jag tänkt så himla mycket på hur det skulle vara om jag börja i en annan klass. En annan stad och i en annan miljö.
Jag trodde aldrig att jag skulle ta studenten.. När jag var 12 år var mitt liv ett helvete och fram tills 8an trodde jag inte på mig själv. Att ta studenten var så långt bort och jag trodde aldrig att jag skulle ta mig dit.
Men nu går jag ut med topp betyg, med mina fina vänner och i Örebro!
Jag har fått så himla mycket möjligheter pga skolan. Det är så mycket så jag inte ens orkar rabbla upp. Jag hade aldrig haft allt detta om det inte vore för skolan. Min tjänst på Örebroguiden är tack vare skolan. Att jag jobbar för Isadora är tack vare skolan, att jag har tjänat pengar på min blogg är för att jag uppdaterat mig igenom min skolgång. Det är så himla mycket mer. Tänk vad skolan kan ge..

Ni som går ut 9an nu och tvekar inför höst terminen. Jag var också tveksam, jag ville ju plugga affärsekonom trots att jag gillade allt det här med smink och hår. Men jag tänkte efter ganska länge på vad som är "jag" och kom fram till att detta är jag! Att få plugga något man tycker är kul, ger mer motivation. Det är min framtid, min utbildning och mitt val. Låt ingen annan få bestämma vad du ska göra i framtiden.

Slutligen så vill jag avsluta det här inlägget med att säga att mitt liv börjar nu. Det är nu jag ska upptäcka världen, det är nu jag kan göra det jag verkligen vill. Det är nu jag kommer att satsa på nåt stort. Det är nu jag ska leva, på riktigt!TACK VIG LIMOUSINER

Vig limousiner hämtade upp oss hos mig på balen. Vi åkte runt en stund och sedan fick vi gå av mitt i smeten, vilket var ganska kul då det stod ganska många och fotograferade. Återigen STORT(!!) tack. Det var hur kul som helst att få uppleva den här upplevelsen med mina fina vänner.

MIN STUDENTKLÄNNING!
Jag tänkte vara snäll och visa er min studentklänning jag ska ha på dagen. Jag skulle gärna velat ha den jag har i huvudet men den passade inte mig så fick bli den här. Det är spets ovan och sen chiffong nertill. Dock sitter den TIGHT under bröstet så jag kan knappt andas men det gör nog inget haha!

Upp