galawesh

Kategori: SVERIGE 2015

17 juni

17 dagar sen det skrevs något här haha. Jag tror att jag inte har varit borta så länge på alla dessa år jag har bloggat, men det har faktiskt inte varit viktigt för mig att prioritera. Jag har mycket att ta tag i så låter bloggen vara tills dess. =) 

hejdå sverige


Snart åker jag mot flygplatsen och planet lyfter 20.00 och det är väldigt stressigt med tiden men vi får hoppas att jag hinner... Är framme i Italien strax efter 23 och då är det lika mycket stress igen för att sista bussen går 00.00 hehe, jag och tider??? Detta var då inte planera utan jag skulle iväg till Stockholm på dagen idag men då föreslog mamma att hon kunde skjutsa mig och stressen mellan flyget och bussen in till stan var pga vi bokade fel buss så får köpa en till biljett när jag kommer fram. JAJA, imorgon vaknar jag i Rom iallafall. Hörs då. =) 

 

10 sanningar om mig

1. Jag hatar att vara sen. Jag är hellre 1 timme tidig än 5 minuter sen. 

2. Att borsta tänderna är det värsta jag vet.

3. Jag trivs bra ensam ibland och om jag hade hamnat själv på en öde ö så hade jag endast velat ha mitt smink och en kamera så jag kan ta snygga bilder. ;) 

4. Jag hade aldrig tänkt att jag skulle plugga, sen slutade jag gymnasiet och ändrade min tankeställning. Eller rättaresagt när det gick bra med tidningen så ville jag bli ännu större och för att bli det behöver jag plugga. Goals in life! 

5. Jag blir aldrig avundsjuk men jag blir oftast lätt svartsjuk. 

6. Att vara ensam i ett främmande land är det bästa valet jag gjort någonsin. 

7. Jag kan aldrig ljuga för det syns direkt på mig.

8. Man brukar säga förlåta men aldrig glömma. Jag är den som nästan aldrig förlåter och aldrig glömmer heller. Men på senaste tiden har jag försökt vara lite bättre och förlåta mer för jag vet att alla gör misstag. 

9. Jag har ett längre ben med 4 cm skillnad. :P 

10. Jag är beroende av att samla på mig dubletter av allt jag tycker om/tycker är snyggt. 

 

 

these days


Har varit hemma till och från dom senaste dagarna. I torsdags så gick vi ut på krogen efter lite förfest hos Afsaneh och Amy. Det var kul och sedan drog vi alla till Ritz som var sådär. Mitt huvud gjorde så ont så illa så jag vaknade upp med huvudvärk också. Iallafall fredagen spenderades död i soffan med P och A och sen åkte jag hem och chillade. Lördagen åkte jag in och träffa P och Nella för att gå ut med dem så vi hängde hos Nellas kompis en stund sen gick vi till Makeriet och sen satte vi oss på Satin. Det var iskallt men trevligt. =)) Igår hängde jag med Arazu, vi gick på stan och sen lunchade vi och fikade vi. 

OCH nu idag.. Har jag flängt ännu mer, har varit hos doktorn och sedan hälsat på kontoret. Det var kul att träffa dom allihoppa och nu ska jag börja göra massa jobb igen, har redan en hel del men ska planera in fashion week snart, kan ni gissa vart? :D 

1 maj

Åh mina dagar har varit underbara men har haft så lite tid till att sitta vid datorn. Nu ska jag njuta av mina 4 sista dagar innan det blir "hemfärd" mot min älskade pojkvän. Min fina vän Pierina är på besök:)

27 april

Nu har jag varit i Sverige sen torsdag, bara 4 dagar och dom dagarna har varit så bra! Har hunnit hänga med familjen, min bästis Afsaneh, hängt på uteservering och min favorit ex sambo Arazu och more to come... Imorgon är det måndag och då ska jag ta itu med allt jag inte kunnat göra ifrån aus/italien. Min bankdosa är ju borta så jag måste beställa en ny och mina tänder börjar göra ont(misstänker hål.:( och sen ska jag förbi doktorn också. Det är mycket men har fortfarande 1 vecka här så jag hinner nog med alla andra planer också. =)

Bilder på min nya henna! Vi hade planerat att gå ut min sista kväll men istället satt vi uppe och gjorde henna. Haha, relationship lazy things. Det jag älskar med våran relation! :')

Jag är i Sverige!

Wiho! Jag landade sent igår kväll, och när jag kom ut stod min fina familj med blommor. Min syster lurade mig rejält också. Blev så överraskad över att se henne. Och min lillebror som växt så mycket på dessa månader. Anyway så kom jag inte hem innanför dörren förrän typ halv 11 så var skapligt trött. Mitt huvud värkte och jag mådde illa hela resan...

Nu har jag vaknat upp i lilla Hallsberg och idag kommer alla i släkten hem till oss så det ska bli kul att få träffa dom! Åhhh, kan inte vänta tills jag ska få åka in till Örebro och hänga med mina hjärtan till vänner, så underbart!

Upp